Zwetend Shaking Godspeed in 't Beest Zwetend Shaking Godspeed in 't Beest

Goese band Astral Motors in het voorprogramma

, Tekst: Cathelijne de Groen Foto's: Andre Joosse

Zwetend Shaking Godspeed in 't Beest

Goese band Astral Motors in het voorprogramma

Tekst: Cathelijne de Groen Foto's: Andre Joosse ,

Een avondje rocken in t Beest. Met 'locals' Astral Motors en uit de achterhoek Shaking Godspeed. Een avond waar gitaren overheersen en het publiek een bijrol speelt. Voor Shaking Godspeed geen reden om rustig aan te doen.

Astral Motors opent de avond in 't Beest in Goes. De band is ook afkomstig uit Goes en heeft een enthousiast groepje fans meegenomen. Ze maken stevige rock zonder pretenties. Na een vrij lange set voor een voorprogramma verdwijnt de band backstage en ook het groepje fans houdt het voor gezien. En dat terwijl de hoofdact nog moet beginnen.

Het trio Shaking Godspeed doet ook vanavond weer hun naam eer aan. De Achterhoekers werken zich al gauw in het zweet. Maar het is triest om te zien dat er slechts een handjevol mensen in de zaal staat. Dat zal niet aan de band liggen en ook niet aan de locatie. Wellicht heeft het vooral te maken met de meivakantie die net is begonnen èn dat de meeste liefhebbers van het hardere rockwerk op het Belgische festival Groezrock zitten. Wel jammer, maar het weinige publiek liet goed van zich horen en Shaking Godspeed liet zich niet kennen; gewoon keihard knallen en zweten!

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland