Gezellige chaos met Screw Houston Start Screaming en John Coffey Gezellige chaos met Screw Houston Start Screaming en John Coffey

Zweterige avond in cafe de Vrijbuiter

, Niels Davidse

Gezellige chaos met Screw Houston Start Screaming en John Coffey

Zweterige avond in cafe de Vrijbuiter

Niels Davidse ,

Een gewone vrijdagavond, een donkere kroeg en een bos gitaren en versterkers. Laat er de jongens van Screw Houston Start Screaming & John Coffey op los, kiep er een kilo of wat lokale hardcore- en rockfans overheen en je krijgt een chaos! Maar wel een hele gezellige.

 Screw Houston Start Screaming trapt af en gooit vanaf het begin de remmen los. Muzikaal zit het strak in elkaar en de zang doet wat denken aan Lou Koller (S.O.I.A. zanger), maar muzikaal klinkt 't regelmatig een stuk melodieuzer.  

Wat ze in Goes echt kunnen laten ze pas zien bij John Coffey. De band gooit alles er uit en 't publiek ramt het er op vriendelijke wijze weer terug in! Stil blijven staan kun je vergeten: meebewegen of omver gemaaid worden! Net als tijdens Boemtikfest laat John Coffey zien voluit gas te durven geven, misschien wel de reden waarom ze dit jaar een plek hebben gewonnen op het 'MacBeth stage' bij Groezrock! Dichter bij huis is de band te zien op Klomppop.

 
Vrijdag 27 april is cafe de Vrijbuiter toneel van het Zeeuwse 3voor12 festival, drie bands zullen deze avond optreden in het cafe.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland