Vrijdag 6 November: Lost Key on Tour in Vlissingen

GoFish, Another Level en Erik Vandenberge luiden het weekend in!

Tekst: Harrie Verveer ,

Op vrijdag 6 November wordt in Vlissingen 'Lost Key on Tour' georganiseerd. Op drie locaties in de stad treden de bands Go Fish, Another Level en Erik Vandenberge op.

GoFish, Another Level en Erik Vandenberge luiden het weekend in!

Op de eerste vrijdag van November wordt het weekend ingeluidt door de 'Lost Key on Tour', een avond georganiseerd door Stichting Lost Key. Deze stichting zet zich al sinds 2003 in voor het faciliteren en motiveren van Walcherse artiesten, en laat dit keer drie bands optreden op verschillende locaties in Vlissingen. De bands zijn behoorlijk verschillend, dus er is voor ieder wat wils. De entree is bovendien voor alle drie de optredens gratis, dus er is geen reden om niet te komen!
 
GoFish
De Utrechtse band GoFish is voor veel Zeeuwen al lang geen onbekende meer, en verblijdt ons weer eens met een bezoek aan de provincie. De band, die origineel van Schouwen-Duiveland komt, maakt stevige, 'logge' rock met hier en daar een rustiger nummer er tussendoor. De band timmert stevig aan de weg met o.a. een deelname aan PopAanZee en een optreden bij 3FM. Typisch een band waarvan je later wel eens zou kunnen zeggen: “Ik heb ze nog zien spelen in de Concurrent, toen ze nog klein en onbekend waren”.
 
Café de Concurrent
22.00 - 00.00
http://www.bandgofish.com/
 
Erik Vandenberge
Stel je wordt door je vriendin je huis uitgezet en je besluit om dan maar in een tent op een camping in Arnemuiden te gaan wonen. Dan zou je toch de blues gaan spelen! En dat is precies wat Erik Vandenberge doet. De rust in Zeeland gaf hem inspiratie om zijn gitaar weer ter hand te nemen en blues te gaan spelen, en met succes: Inmiddels heeft de “Bob Dylan van Zeeland” 3 cd's en een grote lijst met optredens op zijn naam staan. Bovendien heeft zijn tent inmiddels plaats gemaakt voor een stacaravan. Een absolute must voor blues liefhebbers!
 
Café Michieltje
22.00 – 00.00
http://www.erikvandenberge.com/
 
Another Level
Another Level bestaat nu zo'n twee jaar, waarvan ongeveer een jaar in de huidige bezetting. Hoewel ze hun eigen nummers erg belangrijk vinden zijn ze begonnen met het spelen van covers, om zo alvast wat ervaring op te doen met optreden. Het repertoire van de band bestaat onder andere uit nummers van Mika, Krezip, Ilse de Lange, Nelly Furtado, The Cranberries en Skunk Anansie, maar we kunnen dus ook een aantal eigen nummers van de band verwachten.
 
The Wicked
22.00 – 00.00
http://www.another-level.nl/