Soos wordt poppodium Soos wordt poppodium

Benefietfeest vanwege officiële heropening De Klomp

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Het afgelopen jaar is het dorpshuis in Ovezande grondig verbouwd en daarmee is ook De Klomp stevig uitgebreid. Een week voor de officiële heropening van poppodium De Klomp in Ovezande wordt een muzikaal actieweekend georganiseerd om geld op te halen voor de nieuwe inrichting

Benefietfeest vanwege officiële heropening De Klomp

Het afgelopen jaar is het dorpshuis in Ovezande grondig verbouwd en daarmee is ook De Klomp stevig uitgebreid. Sinds de oplevering in augustus werken de vrijwilligers elke avond en zaterdag aan de inrichting. De basis ziet er dan ook al heel mooi uit maar voor de verschillende activiteiten zijn er nog een aantal wensen waar geld voor nodig is. De pas opgerichte Werkgroep Poppodium zou graag de ruim 15 jaar oude podiumdelen vervangen zien door veiligere nieuwe elementen.
 
Een week voor de officiële heropening van poppodium De Klomp in Ovezande wordt een muzikaal actieweekend georganiseerd om geld op te halen voor de nieuwe inrichting. Onder de naam “Party voor Poen” zijn er van vrijdag 16 oktober tot en met zondag 18 oktober benefietactiviteiten voor alle doelgroepen.
 
Het begint vrijdagavond met de eerste voorronde van 2ndInfluenz met o.a special act Misty Basement.  Op zaterdagmiddag is een kinderspelmiddag en een optreden speciaal voor de kids door De Kleppetband. Zaterdagavond gaat het er wat steviger aan toe tijdens het Benefietfestival: de lokale talenten van The Wooden Shoes, de jonge speedrockers van The Nuclear Brothers. Oude bekende gezichten van o.a. Flavour en X-Proof vinden we bij het eerste optreden van de Goese band Generator, daarna speelt de rockband Dear Mom zij spelen twee sets, met eigen werk maar ook covers van bands als Led Zeppelin en Stevie Wonder. In de pauzes en als toetje draait DJ Wired dansbare platen uit de 80’s in de mix met hits van nu.. Op zondagmiddag spelen belangeloos nog meer Zeeuwse helden, op deze gezellige dialectmiddag spelen achtereenvolgend Dønder (met nieuw werk), Rowwen Heze tribute band Bestel Mé en de Zuid-Bevelandse oerrockers Surrender!
 
 
Vrijdag 16 oktober
Voorronde 2ndInfluenz
21:00 uur tot 01:00 uur Entree 5 euro
 
Zaterdag 17 oktober
Benefietfestival
Vanaf 20:00 uur Entree 7 euro
 
Zondag 18 oktober
Benefietmiddag
Van 15:00uur tot ca. 21:00uur Entree 7 euro
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland