Brogum rocks! Brogum rocks!

30 jaar Anywave: Brogum All Star Band

, redactie 3VOOR12/Zeeland

Brogum rocks!

30 jaar Anywave: Brogum All Star Band

redactie 3VOOR12/Zeeland ,

Volgend jaar is festival AnyWave toe aan de dertigste editie. Ter ere van deze feestelijke editie is er de Brogum All Star Band opgericht die de afsluitende act zal zijn op het festival in juni 2010. Als aanloop nara het festival worden er vier themazondagen georganiseerd.

30 jaar Anywave: Brogum All Star Band

Volgend jaar is festival AnyWave toe aan de dertigste editie. Ter ere van deze feestelijke editie is er de Brogum All Star Band opgericht die de afsluitende act zal zijn op het festival in juni 2010.
 
Deze sessieband bestaat uit geroutineerde muzikanten, die bekende gezichten zijn in de Zeeuwse muziek scene. De BAS band wordt uitgebreid met Zeeuwse en regionaal bekende gastmuzikanten en zangers/zangeressen. Het repertoire bestaat alleen maar uit de bekende en no.1 hits van de afgelopen dertig jaar. Een feest van herkenning!
 
De band bestaat uit Michaël Coomans op gitaar, Eric van Noort op toetsen, Dirk van Halm op bas en Jeroen Simons neemt plaats achter de drums. Vocals worden verzorgd door Romy Uitdehaag en Robert Stoltink.
 
Naast slotact op AnyWave treedt de band ook op tijdens vier themazondagen als aanloop naar het festival. Aanstaande 18 oktober de eerste editie met daarin het beste van 30 jaar rock. Met onder andere leden van The Juke Joints en Mamilla als speciale gasten.
 
BROGUM ROCKS! Rock/blues/rock & roll 
3de zondag van oktober: 18 oktober 2009
BROGUM DANSZ! Danceclassics/motown/soul/r&b 
3de zondag van december: 20 december 2009 
BROGUM LATIN/JAZZ! Carribean/salsa/latin/jazz
3de zondag van februari: 21 februari 2010 
BROGUM NEDERPOP! Nederlandstalig 
3de zondag van april: 25 april 2010
 
Aanvang: 16.30 Zaal open: 16.00 uur Entree: 5 euro
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland