Survivorsland festival Survivorsland festival

Rock tegen kanker

, Redactie 3VOOR12/Zeeland

Survivorsland festival

Rock tegen kanker

Redactie 3VOOR12/Zeeland ,

The Hype, Central en Nuff Said zijn enkele bands die zondag 23 augustus voor het goede doel optreden op festival Survivorsland.

Rock tegen kanker

Stichting Survivorsland organiseert evenementen met als doel fondsen werven voor bestrijding van kanker en de ziekte bespreekbaar te maken. Samen met het schuttershof organiseren zij op 23 augustus het survivorsland festival in Middelburg.
 
Vanaf 15.00 uur tot 24.30 uur treden er 6 bands op voor het goede doel in cafe t Schuttershof. De spits wordt afgebeten door Mamilla. In hun vijftien jarig bestaan hebben de Zeeuwse rockers al vele podia beklommen. Ze speelden samen met de grootste iconen van de gitaarrock, zoals o.a. Ten Years After, Uriah Heep, Y & T en Wishbone Ash. Een sterke openen van de dag!
 
In Zeeland hebben The Juke Joints geen verdere introductie nodig. De bluesmannen zullen als tweede band het podium betreden. Het afgelopen jaar stond dan ook in het teken van het 25 jarig jubileum en deed de band oa een reeks optredens met special guests als de legendarische topgitarist Jan Akkerman, en pianist Gene Taylor (Fabulous Thunderbirds / Canned Heat / The Blasters) en verscheen er een nieuwe DVD 'Live at Kwadendamme Bluesfestival '08' met als special guest, de 16 jarige Mississippi gitarist, Ryan Perry (Homemade Jamz Blues Band).
 
Een nieuwe veelbelovende rockband Central mag het avondprogramma openen. Volgens de aankondiging: ”Een hele, mooie zangeres met een waanzinnig stemgeluid, zeg maar strot.” We zijn benieuwd!
 
Afgelopen maand stond The Hype al op het centree podium in Zierikzee met hun Britse sound. Beatles meets Supergrass, gegarandeerd feest!
 
Raiders Of The Lost Rock (ROLR) een spiksplinternieuwe rockcoverband bestaande uit 5 Zeeuwse rockers aangevoerd door zanger/podiumbeest Kees Moerland. (The Emmeroyts, Rebba The Loon)
 
Afsluiter is de Zeeuwse Nuff Said. De band staat bekend om zijn geweldige live-reputatie. Op het podium is het trio een soepele machine, die met veel energie en dynamiek het publiek kan overrompelen. In 2006 werd de band dan ook gekozen als beste live band van Nederland; een terechte beloning voor een afwisselend repertoire, een ontwapende performance en een groot improvisatievermogen. Nuff Said zal Survivorsland afsluiten met een speciale show.
 
Tickets kosten 10 euro in de voorverkoop en de opbrengst gaat naar de onderzoeken van de ziekte kanker.
 
Voorverkoop adressen:

- Peter Christ Mode, Langedelft, Middelburg
- Café Seventy Seven, Markt 77, Middelburg
- Café 't Schuttershof, Schuttershofstraat 1, Middelburg
- X-Ray Fashion, Papegaaistraat, Goes
- Den Dekker Muziek, van der Biltlaan , Kapelle
- X-Ray Fashion, St. Jacobsstraat, Vlissingen
 
Zondag 23 augustus
Café t Schuttershof
15.00 uur – 24.30 uur
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland