Centree: cultuur op Schouwen-Duiveland Centree: cultuur op Schouwen-Duiveland

Culturele ontmoetingen in Zierikzee

, Tekst: redactie 3VOOR12/Zeeland, Foto's: Andre Joosse en Mathijs van IJsseldijk

Centree: cultuur op Schouwen-Duiveland

Culturele ontmoetingen in Zierikzee

Tekst: redactie 3VOOR12/Zeeland, Foto's: Andre Joosse en Mathijs van IJsseldijk ,

centree is op zoek naar een permanente cultuurplek op het Schouwen-Duivelandse eiland. Afgelopen weekend was er naast theater optreens van o.a. Giovanca, Supermannen, the Hype en Bradley’s Circus

Culturele ontmoetingen in Zierikzee

Na een succesvolle voorjaarseditie in mei vond afgelopen weekend de zomereditie van Centree plaats. Rondom de Nieuwe Kerk in hartje Zierikzee vonden er op het cultuurplein diverse optredens plaats, op het gebied van muziek, theater en beeldende kunst.

De gedachte ontstond dat er op dit plein meer mogelijk moest zijn en dat eindelijk weer eens een permanente cultuurlocatie zou kunnen ontstaan op Schouwen- Duiveland.
Centree heeft als doelgroepen de bewoners en bezoekers van Schouwen- Duiveland, waarbij ‘ontmoeten’ een belangrijke functie is.

Het idee van Centree is om het gehele jaar door cultuur neer te zetten. Naast podium Brogum gebeurd er niet ontzettend veel op gebied van muziek op Schouwen- Duiveland, wat ons betreft een goed idee om het gehele jaar door meer muziek neer te zetten, we wachten Centree rustig af..
Met deze zomereditie optredens van: Giovanca, Supermannen, the Hype, Bradley’s Circus e.a., wat ons betreft een hele goede start!
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland