3voor12 Utrecht

Programma voor Popronde Utrecht 2021 bekend

33 opkomende Nederlandse acts spelen op 15 locaties in de stad

De op 14 september aangekondigde versoepelingen kwamen niks te vroeg voor de Popronde. In de eerste steden die het reizende popfestival aandeed vonden de optredens nog zittend plaats in poppodia en theaters, maar vanaf 25 september kunnen er weer shows georganiseerd worden in horecagelegenheden, kledingwinkels, kapperszaken en andere toffe locaties. Ook hoef je van tevoren geen stoel meer te reserveren. Popronde Utrecht heeft de line-up, locaties en het tijdschema voor de editie van donderdag 21 oktober bekendgemaakt.

Passe-partouts
Helemaal als vanouds is het nog niet. Deze Utrechtse Popronde heeft een bescheiden omvang, er moet een passe-partout worden gekocht en je hebt een coronatoegangsbewijs nodig. Maar hé, we klagen niet. Dat er überhaupt ook shows op andere plekken dan poppodia mogelijk zijn is winst. Een passe-partout kost 5 euro en daarmee kun je naar zoveel shows als je maar wilt. Je coronatoegangsbewijs hoef je maar één keer te laten zien, aan de deur van de eerste show die je bezoekt of bij de infostand van de Popronde. Daar krijg je een polsbandje waarmee je vervolgens bij de andere locaties naar binnen kunt. Sommige locaties mogen op dit moment nog maar 75% van hun capaciteit gebruiken en kunnen dus vol raken. Zorg dus dat je op tijd bent als je een bepaalde show wilt bezoeken. Dat laatste was pre corona ook al een verstandig advies.

Nieuwe locaties
Ondanks het wat kleinere programma heeft de organisatie wel drie nieuwe locaties weten te regelen. Als we goed geïnformeerd zijn doen De Pomp, de Marnixzaal en Taplokaal GIST voor het eerst mee. Daarnaast zijn er onder anderen optredens in EKKO, dB’s, TivoliVredenburg, Café Willem Slok, Boslust, LE:EN, Hofman Café en De Zaak.

Deze acts spelen dit jaar op de Popronde Utrecht:
ACOUSTIC ASSHOLE, Andy & the Antichrist, ANNNA, atoomclub, Bahghi, CLOUDSURFERS, didymus & maj rachel, GINGE, Graeme James, GUYY, Indigo Pastel, Jadi D, Jessy Yasmeen, Joey's Midnight Club, Josephine Odhil, Juan Juan, Kalaallit Nunaat, KEES, KUZKO, LE MOTAT, LUCAS, Luna Morgenstern, Melle, Melle Jutte, MINKA, NONCHELANGE (foto), Roos Meijer, SIGNE DØ, Socks;SportsSocks, SØWT, Stella, VULVA en YVES.

Tickets en het complete programma van Popronde Utrecht zijn hier te vinden.

Te zien: Popronde Utrecht 2021, donderdag 21 oktober 2021 @ diverse locaties, Utrecht

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12