3voor12 Utrecht

Contraire brengt een vrolijke nieuwe single uit

Een romantisch nummer met een energieke drumsound over je openstellen en je overgeven

Afgelopen vrijdag bracht de indie-elektronische band Contraire de nieuwe single ’All In‘ uit. Naar eigen zeggen is het een romantisch nummer dat gaat over jezelf volledig overgeven en openstellen. Sinds de laatste release van Contraire in april heeft de band veel opgetreden. Nu het festivalseizoen voorbij is maakt het podium weer plaats voor de studio, waar een nieuwe single werd opgenomen.

“Het nummer ‘All In’ gaat over het volledig committeren aan liefde, het omarmen van aarzelingen en in openheid communiceren. Het is een energiek, hoopvol en vrolijk nummer met een grootse alternative synthpop sound, à la Roosevelt en The 1975”, aldus Contraire.

‘All-in’ is de zesde single in de discografie van de vierkoppige band en heeft een knipoog naar disco. Met een laag voor laag opgenomen drumsound en de tekst “open up to new beginnings” hopen de bandleden de herfst voor hun luisteraars op te vrolijken. Ze moedigen de luisteraar aan om twijfel te omarmen en er “vol voor te gaan”. 

Eerder dit jaar bracht Contraire het nummer ’Clear Sky’ uit dat de band al op veel festivals speelde, zoals de Vierdaagsefeesten in Nijmegen en het Onderstroom Festival in Harderwijk. De band maakte zijn festivaldebuut op het Bevrijdingsfestival Wageningen en gaf dit een vervolg met een tour door Nederland.

De band heeft meer singles op het oog die we wellicht te horen krijgen bij een van hun komende optredens in 2024.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12