3voor12 Utrecht

Fotoverslag: The Love Elastic in dB’s

Verzameling muzikale vrijbuiters speelt zijn tweede show

Ondanks de nieuwe coronamaatregelen, en misschien tegen beter weten in, proberen we nog steeds nieuwe lokale acts een livepodium te bieden. Op donderdag 29 oktober stond daarom The Love Elastic op het podium van dB’s. In de zaal zaten vijftien bezoekers en via de livestream konden andere geïnteresseerden en achterban meekijken. Onze fotograaf Mirel Masic zat – met mondkapje op – in de zaal en maakte deze foto’s.

The Love Elastic is een verzameling van muzikale vrijbuiters rondom de Utrechtse singer-songwriter Guy Corneille, die je mogelijk kent van La Corneille en De Dansers. De band speelt vanavond zijn tweede show en is nog zo nieuw dat er nog geen muziek online staat. “Uit volle borst en gewapend met trompetgeschal, tromgeroffel en een hoop bombarie verklaren zij hun liefde aan van alles en nog wat. De nacht, de zomer, de kleine wezentjes uit de chocoladefabriek… en aan u, hooggeëerde luisteraar”, zeggen ze zelf.

Met twee gitaristen (elektrisch en akoestisch), een kleine synth, een saxofoon en veel percussie maakt de band tijdloze liedjes met een folky inslag. De nummers zijn soms heel klein en dan weer meer uitbundig, rammelen soms inderdaad een beetje en klinken mede door Corneille’s typerende stem en de mooie samenzang warm.

Gezien: The Love Elastic, donderdag 29 oktober 2020 @ dB’s

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12