3voor12 Utrecht

DeWolff komt met 'supportersclub' WOLFFPACK

Hoor als eerste de nummers en denk mee over samenstelling van het nieuwe album

DeWolff was net begonnen aan hun Europese tour toen de coronacrisis losbarstte. De band heeft slechts één show kunnen spelen waarna de resterende optredens gecanceld werden. Terug in Nederland zijn ze meteen nieuwe muziek gaan schrijven en opnemen. Eerst voornamelijk vanuit huis - met onder andere ‘Queen of Hearts’ als resultaat - maar in de de afgelopen maand zijn ze ook weer begonnen met opnemen in hun studio, rechtstreeks op analoge tape. Dat gaat heel goed. "De nummers die we tot nu toe hebben zijn echt on fire. Ze behoren tot de beste die we ooit hebben gemaakt", zeggen ze er zelf over. Het thuis zitten heeft ook geleid tot creatieve ideeën over het releasen van die nieuwe nummers. In plaats van geïnteresseerden tot 2021 te laten wachten op dit nieuwe materiaal, wil de band de komende maanden zijn fans graag actief betrekken bij het samenstellen van het nieuwe album.

Dit kun je doen door lid te worden van WOLFFPACK. Voor een eenmalige vergoeding van €50 krijg je vanaf 1 juli tot half september elke twee weken drie nieuwe nummers en muziekvideo's opgestuurd. In september heb je dan ongeveer 15 nummers - en veel ander niet eerder uitgebracht materiaal uit de DeWolff-kluizen - en samen met de andere Wolffpack-leden bepaal je vervolgens welke tien nummers je het leukst vindt. Deze nummers worden gedrukt op gekleurd, met de hand genummerd en gesigneerd 180 grams vinyl in een eenmalige beperkte oplage. Je krijgt het exclusieve Wolffpack-album in november opgestuurd.

Inschrijven voor het WOLFFPACK doe je op www.wolffpack.nl. Je kunt op elk moment tot 15 september lid worden van Wolffpack en krijgt dan nog steeds alles.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12