Dit weekend vond voor de derde keer U? plaats. Het gratis stadsprogramma van Le Guess Who? was dit jaar meer dan ooit zelf samengesteld door Utrechtse partijen. Op zaterdag en zondag waren in Utrecht Zuid, West en het centrum maar liefst 150 programmaonderdelen te zien en beleven. We stuurden onze fotografen op pad naar een aantal van die onderdelen en bleven wat langer hangen bij PRETPARK!.

Op de derde editie van U? was veel muziek maar je kon ook naar kunst, spoken word, exposities, dans, sport, workshops, VR shows én een eendaags pretpark. De zaterdag van U? speelt zich voor een goot deel af in Utrecht Zuid: het gebied rond Vechtclub XL,Beton-T, Studio Patrick, De Kromme Haring etc.). Ook op Rotsoord was er een uitgebreid programma met PRETPARK! (zie inzet) en daarnaast nog wat evenementen in het centrum. 

Op zondag is Utrecht West het focusgebied, met het zwaartepunt in het Werkspoorkwartier. Daarnaast presenteerde 45ACIDBABIES Paint the World Pink, de show die ze als artist in residence maakten. Daar maakten we een videoreportage die we later op onze website zetten.

Gezien: U? 2023, zaterdag 11 en zondag 12 november 2023 @ Utrecht Zuid, West en Centrum