Op donderdag 30 maart presenteren we weer drie getalenteerde acts in dB's tijdens een nieuwe Club 3voor12 Utrecht. Deze editie zie je Rats and Daggers (heavy punk), Ontaard (post-metal) en Bowl (postpunk). De zaal gaat open om 20.30 uur, tickets kosten 4 euro en zijn verkrijgbaar via dB's of de ticketlink hieronder.

Bestel je ticket via deze ticketlink en kom donderdag 30 maart 2023 naar dB’s. De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

Rats and Daggers

Rats and Daggers zoekt de vlijmscherpe rand tussen heavy en punk vol overtuiging op. De combinatie van hun slagkracht, schwung en de schijt-aan-alles attitude komt samen in rappe punkrockprojectielen die de moshpits ter plekke doen aanzwellen. Live brengt het trio een energie die zo uit de tenen komt dat zij met een vlammende set ieder een toevlucht bieden uit de dagelijkse sleur.

Ontaard

De post-metalband Ontaard is de vrucht van de roerige Utrechtse kunstenscene. Geïnspireerd door een verloren, laat kapitalistische samenleving beschouwen ze met diepgravende screams het nemen én verliezen van controle over je eigen lichaam. Dit doet het viertal met een volle, melodieus beukende en bovenal vervreemdende sound.

Bowl

De atonale desoriënterende gitaarriffs en strakke drums van Bowl brengen een frisse sfeer in het postpunk genre. De nummers van dit in Utrecht gevormde vijftal pakken taboe’s aan als het bekritiseren van moderne masculiniteit en het bevragen van hedendaagse religieuze kwesties. Bowl brengt een gigantische energie die je laat dansen en moshen alsof je leven er vanaf hangt.