Op donderdag 23 februari presenteren we weer drie getalenteerde acts in dB's tijdens een nieuwe Club 3voor12 Utrecht. Deze editie zie je Stella (soft grunge), Luz Bravo (R&B) en D’ORANGE (jazzpop). De zaal gaat open om 20.30 uur, tickets kosten 4 euro en zijn verkrijgbaar via dB's of de ticketlink hieronder.

Bestel je ticket via deze ticketlink en kom donderdag 23 februari 2023 naar dB’s. De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

Stella

De soft grungeband Stella trekt je mee door haar wereld van lange avonden en conflicterende gedachten. Dit brengen ze in de vorm van sobere popliedjes met een betoverend donker randje en doelgerichte melancholische vocals, die je zo terugbrengen naar de sound van de jaren negentig en het begin van deze eeuw.

Luz Bravo

Luz Bravo is een soulvolle R&B-zangeres. Zelfliefde, diversiteit en solidariteit liggen haar nauw aan het hart en dat hoor je in haar muziek. Ze is overtuigd dat er meer aandacht moet zijn voor de waardes die zij uitdraagt en haar muziek creëert die ruimte. Een laidback drumpartij en funky baslijntjes, een sexy gitaar, soulvolle piano en warme vocalen maken haar muziek compleet.

D'ORANGE

De leden van het zeskoppige D'ORANGE hebben elkaar gevonden op het conservatorium. Hun toegankelijke popmuziek met gelaagde jazzklanken is als een goede wijn: met liefde gemaakt en met aandacht tot je genomen. De uptempo popstukken zorgen voor een verrassende wending binnen het eigen verhaal van elk nummer.