Donderdag 27 oktober presenteren we weer drie talentvolle acts in dB's tijdens een nieuwe Club 3voor12 Utrecht. Deze editie zie je Leonard Luka (soul, r&b en indie), Mood Bored (indietracks met poppy hooks) en Trix (hiphop). De zaal gaat open om 20.30 uur, tickets kosten 4 euro en zijn verkrijgbaar via dB's of de ticketlink hieronder.

Bestel je ticket via deze ticketlink en kom donderdag 27 oktober naar dB’s. De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

Leonard Luka

Leonard Luka is een multi-instrumentale artiest, songwriter en producer en creëert een eclectische mix van soul, r&b en indiemuziek. Zijn zoektocht naar zijn roots in Azië en Oceanië gaf hem de inspiratie om terug te keren naar de muziek waarmee hij opgroeide. De single ‘Misdirection’ kreeg vorig jaar zelfs een plekje in de top 1000 beste R&B/Soul nummers aller tijden van Sublime FM.

Mood Bored

Een existentiële crisis is nog nooit zo leuk geweest! Mood Bored maakt upbeat indietracks vol poppy hooks, punky basslines en rauwe gitaren. Hun teksten zijn melancholisch en gaan over de soms minder fijne momenten in het leven. Tegelijkertijd is het geluid van Mood Bored super uplifting en dansbaar.

Trix

Welkom in de wereld van Trix. De Utrechtse rapper maakt melodieuze hiphop waarin hij zijn trauma’s en diepe oude wonden op tafel gooit. Tegelijkertijd creëert hij een eigen dromerige sound waarop hij rapt over een wereld vol seks, drugs en rock ’n roll. In zijn meertalige verses vraag Trix zich af wat goed voor hem is en of zijn focus wel de goede kant op staat.