In december kijken we terug op de Utrechtse muzikale hoogtepunten van 2022. Daarbij zijn we ook benieuwd naar jouw mening. Wat zijn volgens jou de tofste tracks die dit jaar in de provincie Utrecht zijn gemaakt? Met nog een kleine tien dagen te gaan is de stembus voor het beste nummer van Utrechtse bodem uit 2022 geopend en we zijn benieuwd naar jouw mening. Stemmen kan tot en met 31 december.

Keuzelijst en stemmen

Keuzelijst en stemmen
Om je een beetje te helpen heeft de redactie van 3voor12 Utrecht een keuzelijst samengesteld met meer dan 100 tracks van acts uit de provincie Utrecht. De lijst is voor het grootste deel een samenvatting van onze uitgebreide playlist met Utrechtse acts. Daarin staan nog meer nummers die dit jaar zijn verschenen. We hanteren een maximum van twee singles per act. Mis je een nummer? Dan kun je die als vrije keuze toevoegen.

Stem op jouw vijf favoriete nummers via onderstaand formulier. Daarin ben je helemaal vrij. Doe dit echter wel uiterlijk op 31 december, om 23.57 uur want daarna wordt de stembus weer gesloten. Stem dus op tijd en geef het door aan je vrienden! Wil je alle nummers nog een keer checken? Dat kan. We hebben daarom ook nog eens speciaal voor jou een Spotify playlist gemaakt. 

In januari maken we bekend wat volgens jullie de Utrechtse song van het Jaar van 2022 is.