Donderdag 28 april hosten we weer een Club 3voor12 Utrecht in dB's! Deze editie presenteren we Go Fishing! (dromerige slaapkamerpop), Shaemless (intense postpunk) en DEUX MILLE (jazz, pop en dromerige harmonieën). De zaal gaat open om 20.30 uur, tickets kosten 4 euro en zijn verkrijgbaar via dB's (zie de ticketlink van het event).

Bestel je ticket via deze ticketlink en kom donderdag 28 april naar dB’s. De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

Go Fishing!

Toen de wereld in de lente van 2020 op slot ging, kwam het nieuwe DIY indie-project Go Fishing! tot leven. De twee bandleden (en geliefden) besloten van de nood een deugd te maken door samen te gaan wonen en in hun Utrechtse thuis te werken aan hun dromerige slaapkamerpop.

Shaemless

Hard gaan met verfijning, dat is het motto dat de basis vormt voor de muziek van Shaemless. Het geluid dat de vierkoppige postpunk band produceert tijdens hun intense shows is ruw, energiek en dynamisch. Met hun dit jaar uitgebrachte debuutalbum ‘SUUZ’ op zak is de band klaar om de Nederlandse podia omver te blazen.

DEUX MILLE

De drie frontzangers van DEUX MILLE brengen je samen met de band een show vol dromerige harmonieën en cinematische, nachtelijke sounds. De groovy drums en vervormde gitaren brengen je naar de randen van popmuziek en zorgen voor een intense live-ervaring.