Deze oktober-editie van onze showcase-avond Club 3voor12 Utrecht vindt al bijna weer op de vertrouwde manier plaats. De shows is staand en zonder 1,5 meter afstand. Wel is het belangrijk dat iedere bezoeker de CoronaCheck-app laat zien. Anders word je helaas niet toegelaten. Met maximaal 75% van de capaciteit is het nog steeds intiem en sta je helemaal dichtbij. We presenteren weer twee veelbelovende acts: Duimalot en Two and a Half Girl. De eerste show begint om 20.30 uur.

๐——๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ถ๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ผ๐—บ ๐—น๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ฒ ๐—–๐—น๐˜‚๐—ฏ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ด ๐˜๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป, zonder 1,5 meter afstand!

Geniet op een veilige manier van de avond met een select gezelschap muziekliefhebbers. Bestel je ticket via deze ticketlink en kom donderdag 28 oktober naar dB’s als je geen corona gerelateerde klachten hebt. Na aanschaf van een ticket ontvang je een servicemail waarin instructies en informatie staan over het concert. Lees die goed door voordat je naar dB's afreist! Samen zorgen we voor een leuke en veilige Club 3voor12 Utrecht dichtbij. De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

Duimalot

Rauw en eerlijk. Gary ‘Duimalot’ Gravenbeek geboren en getogen op Utrechtse grond, is een danser, acteur en woordkunstenaar en zoon van de hiphopcultuur. Als kind raakte hij geïnspireerd door de poëzie van zijn moeder. En als tiener nam hij vaak deel aan cyphers en battles. Vaak kwam hij daar als winnaar uit de strijd en behaalde zo meerdere titels in Nederland. Over de jaren heen ontwikkelde hij zich tot allround performing artist. Hij studeerde af van de Dansopleiding Utrecht en dook de theaterwereld in. Met zijn krachtige spoken words, expressieve dans solo’s of een combinatie van deze, veroverde hij zalen. Met de voorstelling ‘Bloedlink’ heeft hij een zilveren krekel weten te bemachtigen.

Two and a Half Girl

Two and a Half Girl is een vijfkoppige post-hardcore band met een krachtige stem van frontvrouw Juliët en een heavy mix van emo, punk en rock. De muziek is zo zwaar als het maar kan en dat geldt ook voor de teksten. Deze jonge groep is niet bang om hun mening te geven over persoonlijke en gevoelige kwesties, zoals de sociale acceptatie van alcoholisme onder jongeren en de eenzaamheid van verslaving aan sociale media.