We kunnen niet wachten totdat we Club 3voor12 Utrecht weer op de vertrouwde manier kunnen organiseren, maar tot het zover is komen we met een kleine en intieme variant: 'Club 3voor12 Utrecht dichtbij'. Vanuit de coronaproof zaal van dBโ€™s presenteren we twee veelbelovende acts: SULTAN. en Puck van Ruler. We beginnen om 20.30 uur en beide shows zijn te zien via een liveregistratie.

๐——๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ถ๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ผ๐—บ ๐—น๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ฒ ๐—–๐—น๐˜‚๐—ฏ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ด ๐˜๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป!

Geniet op een veilige manier van de avond met een select gezelschap muziekliefhebbers. Wij zorgen voor de 1,5 meter ruimte tussen jou en de rest van het publiek en jij voor de sfeer. Bestel je ticket via deze ticketlink en schuif donderdag 29 juli aan in de zaal van dB’s als je geen corona gerelateerde klachten hebt. Na aanschaf van een ticket ontvang je een servicemail waarin instructies en informatie staan over het concert. Lees die goed door voordat je naar dB's afreist! Samen zorgen we voor een leuke en veilige Club 3voor12 Utrecht dichtbij. De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

SULTAN.

SULTAN. maakt brutale apocalyptische rock met eigenwijze nummers over het digitale tijdperk. Nadat je headbangend helemaal uit je plaat bent gegaan en mee hebt geschreeuwd dat ook jij genoeg hebt van je telefoon, beland je plotseling in een oosterse disco en wil je dansen maar weet je niet hoe. Het maakt niet uit. Doe maar wat.

Puck van Ruler

Je bent niet alleen. Dat is de belangrijkste boodschap in de muziek van Puck van Ruler. Puck is een open persoon en dat hoor je terug in haar teksten. De veelzijdige zangeres snijdt in haar teksten breuken in zowel persoonlijke als romantische relaties aan en beschrijft de mentale impact ervan. Ze wil laten zien dat je als artiest niet vast hoeft te zitten aan een genre of stijl. De Nederlandstalige producties zijn hierdoor lastig in een hokje te plaatsen, Puck vormt met haar warme stem en verhalende teksten de rode draad.

Te zien: Club 3voor12 Utrecht dichtbij juli (live en online) met SULTAN. en Puck van Ruler, donderdag 29 juli 2021 @ dB’s en ook online te bekijken via o.a. de Facebook-pagina van 3voor12 Utrecht en dB’s.