In december kijken we terug op de Utrechtse muzikale hoogtepunten van 2021. Daarbij zijn we ook benieuwd naar jouw mening. Wat zijn volgens jou de tofste tracks die dit jaar in Utrecht zijn gemaakt? Met nog een kleine negen dagen te gaan is de stembus voor het beste nummer van Utrechtse bodem uit 2021 geopend. We zijn benieuwd naar jouw mening. Stemmen kan tot en met 31 december.

Keuzelijst en stemmen

Om je een beetje te helpen heeft de redactie van 3voor12 Utrecht een keuzelijst samengesteld met 120 tracks van acts uit de provincie Utrecht. De lijst is voor een groot deel een samenvatting van onze uitgebreide playlist met Utrechtse releases. Daarin staan nog meer nummers die dit jaar zijn verschenen. We hanteren in ieder geval een maximum van twee nummers per act. Mis je een single? Dan kun je die als vrije keuze toevoegen.

Stem op jouw vijf favoriete nummers via onderstaand formulier. Daarin ben je helemaal vrij. Doe dit echter wel uiterlijk op 31 december om 23.57 uur, want daarna wordt de stembus weer gesloten. Stem dus op tijd en geef het door aan je vrienden! Wil je alle nummers nog een keer checken? Dat kan. We hebben daarom ook nog eens speciaal voor jou een Spotify playlist* gemaakt. 

In de eerste week van januari maken we bekend wat volgens jullie de Utrechtse song van het Jaar van 2021 is.

*Helaas staat ‘Ondiep & Overvecht’ van Dwinna feat J.A.E. - Ondiep & Overvecht niet (meer) op Spotify. Op YouTube staat de track nog wel.