Door corona hebben we twee edities van onze maandelijkse showcase-avond Club 3voor12 Utrecht gemist. Deze maand zijn we weer terug, met online edities. Vanuit de coronaproof zaal van dB’s presenteren we op donderdag 28 mei twee veelbelovende acts uit de regio: alternatieve rock van Prestcold Molly en hiphop van SiNNiWAVi. We beginnen om 21.00 uur en de shows zijn te zien via onze Facebook-pagina’s en de Facebook-pagina, YouTube-kanaal en Twitch van dB’s.

Prestcold Molly

Prestcold Molly is een alternatief rockkwartet met een prominente rol voor de heerlijke schuurstem van Seb Dokman (Paceshifters). De band wisselt beukende 90's songs af met dromerige, dynamische intermezzo's. Samen zorgen ze voor een muur aan geluid en een vol adrenaline gepompte live-ervaring. Het viertal haalt zijn inspiratie uit bands als Dinosaur Jr. en Smashing Pumpkins. De bandleden hebben hun sporen al verdiend in bands als Paceshifters, Magnetic Spacemen, Mozes and the Firstborn en PAUW. Prestcold Molly is geselecteerd voor de Popronde 2020.

SiNNiWAVi

SiNNiWAVi is een 21-jarige rapper uit Nieuwegein die aan het begin van dit jaar zijn zelfgetitelde debuut-EP heeft uitgebracht. De zeven tracks die daarop staan zijn geproduceerd door Blazehoven (het productie alter-ego van Josbros) en laten een zelfverzekerde rapper horen die zowel fel als meer ingetogen uit de hoek komt. Vorige week verscheen zijn frisse en melodieuze nieuwe single ‘iN A MiNUTE’. SiNNiWAVi is net als Prestcold Molly geselecteerd voor de Popronde.

Te zien: Club 3voor12 Utrecht mei online met Prestcold Molly en SiNNIWAVi, donderdag 28 mei 2020 om 21.00 uur, via de Facebook-pagina van 3voor12 Utrecht en de Facebook-pagina, het YouTube-kanaal en Twitch van dB’s