Deze maand zijn we weer terug, met een nieuwe editie van Club 3voor12 Utrecht. Vanuit de coronaproof zaal van dB’s presenteren we drie veelbelovende acts uit de regio voor maximaal 20 bezoekers. In de zaal krijg je indierock van Voidfare en alt-country van Roofman. Tussen deze bands door speelt Cézanne buiten op het terras. We beginnen om 20.30 uur en de shows zijn ook te zien via onze Facebook-pagina en de Facebook-pagina, Twitch en de website van dB's.

𝗗𝗲𝘇𝗲 𝗲𝗱𝗶𝘁𝗶𝗲 𝗶𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝗺𝗼𝗴𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗼𝗺 𝗹𝗶𝘃𝗲 𝗯𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗮𝗮𝗻𝘄𝗲𝘇𝗶𝗴 𝘁𝗲 𝘇𝗶𝗷𝗻!

Geniet op een veilige manier van de avond met een select gezelschap van 20 muziekliefhebbers. Wij zorgen voor de 1,5 meter ruimte tussen jou en de rest van het publiek en jij voor de sfeer. Bestel je ticket via deze ticketlink en schuif donderdag 27 augustus aan in de zaal van dB’s als je geen corona gerelateerde klachten hebt. Na aanschaf van een ticket ontvang je een servicemail waarin instructies en informatie staan over het concert. Lees die goed door voordat je naar dB's afreist! Samen zorgen we voor een leuke en veilige Club 3voor12 Utrecht.
De opbrengst van je ticket gaat volledig naar dB's en de optredende artiesten.

VoidFare

VoidFare is een band. Vier kunstenaars die ieder hun stempel drukken op een eigenzinnige, rauwe indie sound. Het resultaat is een eclectisch en dynamisch geheel, waarin performance en echtheid centraal staan. De muziek is dromerig maar knallend, intiem en toch groots. Laat je meenemen naar hun energieke droomwereld vol galmende gitaren en zwevende synths.

Cézanne

Onder artiestennaam Cézanne schrijft en produceert Puck Cézanne van Biemen muziek en teksten. Cézanne schildert dromerige taferelen waarin ze reflecteert op zichzelf en existentiële vragen. Via gestyleerde gedachtenstromen geeft ze met zachte hand advies aan haarzelf en het publiek. De meeste inspiratie vind ze in letterlijke 'ziel'-muziek: Cézanne's nummers zijn een mix van neo-soul, jazz, R&B en indie-folk.

Roofman

Beseffend dat het leven waarschijnlijk zinloos is weet Roofman toch een romanticus te blijven. Nadenkend over natuur, cultuur, liefde, maar ook onze simpele dagelijkse gedachten schetst hij met zijn songs herkenbare beelden. De verbeelding van gevoelens waarvan we dachten dat we ze niet in woorden konden vervatten.