Club 3voor12 Utrecht is onze maandelijkse showcase-avond in dB’s, waarop we opkomende acts uit de regio presenteren. Op de eerste editie van het nieuwe seizoen krijg je moderne blues van Van Tastik, een mix van jazz, blues, elektronica van Windstil en hiphop, funk, soul en hardrock van Massi. We beginnen om 20.30 uur en de entree is gratis.

Van Tastik

Van Tastik mag je met recht een muzikale nomade noemen. De basis voor de sound van deze innemende one-man band - een rauwe mix van folk, blues en hypnotiserende ritmes – ligt op verschillende plekken. Potten en pannen waren het startpunt, een bestaan in o.a. Washington, Parijs en Oxford zorgden ervoor dat hij de viool, drums, gitaar en zijn stem als geen ander beheerst. In ons land nam hij zijn toehoorders op de Rabostage in TivoliVredenburg en het Haagse Sniester festival al mee in zijn moderne take op de oorspronkelijke blues sound.

Windstil

Een fusie van jazz, blues, elektronica en een vleugje hiphop; Windstil brengt verschillende stijlen bij elkaar. Zangeres Jo (USA) zorgt voor de Amerikaanse coolness, Dieter (België) is verantwoordelijk voor de Europese flair binnen dit Utrechtse duo. Inmiddels hebben ze een EP op zak en speelden ze eerder op de Popronde en in BIRD Rotterdam.

Massi

 

“Een hiphop-head in hart en ziel”, zo omschrijft de energieke Massi zichzelf. Zijn liefde voor scheurende gitaren en de aanwezigheid van een liveband zorgen ervoor dat je een mix van funk, soul en hardrock hoort in zijn muziek. Zijn autobiografische teksten en rauwe zanglijntjes maken Massi een act om niet te vergeten. Hij speelde eerder in de Melkweg, 013 Tilburg en stond op WOO HAH. Dat Massi de publieksprijs tijdens de Grote Prijs van Nederland in de wacht wist te slepen is een gunstig voorteken voor een mooie show tijdens onze Club avond.

Te zien: Club 3voor12 Utrecht september met Van Tastik, Windstil en Massi, donderdag 26 september 2019, 20.30 uur @ dB’s, Utrecht..