Club 3voor12 Utrecht is onze maandelijkse showcase-avond in dB’s, waarop we opkomende acts uit de regio presenteren. Op de oktober-editie van het nieuwe seizoen krijg je nostalgische pop van Roodnoot, doom-folk van Conny Ochs en upbeat ritmes, synths en samples met Nederlandstalige teksten van NoKoFi. We beginnen om 20.30 uur en de entree is gratis.

Roodnoot

Bob Barlag bracht op 16 oktober zijn eerste EP uit genaamd Roodnoot, tevens de naam van zijn project. De Utrechtse singer-songwriter maakt warme, nostalgische nummers waar inspiratiebronnen zoals Half Moon Run, Andy Shauf en Bon Iver goed in zijn terug te horen. Eerder dit jaar speelde hij zijn eerste show ooit op festival VOOR//AAN en nu komt hij in november naar dB's. Indiepop om optimaal van te genieten.

Conny Ochs

‘’Life is doom, love is drone’’, staat er op de Facebookpagina van Conny Ochs. De singer-songwriter maakt donkere doom-folk en staat bekend om zijn fascinerende akoestische shows. Zijn platen zijn donker en somber, maar zitten boordevol passie. Vanwege de intensiteit van zijn werk wordt Conny Ochs zeer gewaardeerd binnen de Europese metalscene, zo speelde hij meerdere keren op het gerenommeerde Roadburn Festival. De show tijdens Club 3voor12 Utrecht is de enige mogelijkheid om de Duitser aan het werk te zien, meer optredens in Nederland worden er niet gegeven.

NoKoFi

NoKoFi is een Nederlandstalig trio met twee gezichten: een harde, grappige en vieze kant die zich afwisselt met serieuze teksten en harmonische samenzang. Upbeat ritmes, synths en samples maakt dit nieuwe project er één om bij te zijn. Ze presenteren vanavond hun debuutsingle 'Bankhangen'.