Club 3voor12 Utrecht is onze maandelijkse showcase-avond in dB’s, waarop we opkomende acts uit de regio presenteren. Op deze editie krijg je pop/soul van Bekir, pop van BEAUX en elektronische muziek van Feiertag. We beginnen om 20.30 uur en de entree is pay what you want.

Bekir

Zijn Montenegrijnse / Kosovaarse roots, Duitse geboortegrond en een periode in een Middelburgs AZC geven Bekir voldoende inspiratie voor zijn verhalen. Charismatisch bezingt hij de romantiek en de tragiek van het leven, waarbij hij ruimte laat voor een lach en aandacht houdt voor zijn publiek. Zijn Nederlandstalige pop/soul met een warm volks karakter bracht Bekir aan de top van de Spotify Viral Top 50 en leverde airtime op bij 3FM en FunX. Na shows op Eurosonic en De Naakte Waarheid is hij dit najaar door het hele land te zien en horen met zijn nieuwe EP.

BEAUX

Na een drukke periode - met o.a. deelname aan de Popronde, een finaleplek in de Amsterdamse Popprijs en support voor George Ezra - heeft BEAUX zichzelf hervonden. Het frisse vrolijke geluid van de Utrechtse band resulteerde in een plekje op in de Spotify New Music Friday playlist. Of je nou wegdroomt op hun elektronische synthsounds of je danspasjes oefent op de catchy gitaarpartijen, een lekkere soundtrack voor een zomerse roadtrip levert BEAUX zeker.

Feiertag

Feiertag is het alter-ego van Joris Feiertag. Als drummer van Kraak & Smaak heeft hij al veel ervaring met het neerzetten van sterke liveshows. Optredens op Down the Rabbit Hole, Pitch en ADE maakten al helemaal duidelijk hoe Feiertag een intense en dynamische live performance neer weet te zetten. Een elektronische, maar toch warme sound waarbij instrumenten als harp en kalimba zijn verwerkt creëren een bijzondere mix van mooie, levendig geluid waar je op kunt chillen, maar ook heel goed op kunt dansen.

Te zien: Club 3voor12 Utrecht mei met Bekir, BEAUX en Feiertag, donderdag 27 juni 2019, 20.30 uur @ dB’s, Utrecht.