We openen het muziekjaar 2019 op zondagmiddag 13 januari met een bijzondere nieuwjaarseditie van Club 3voor12 Utrecht. Tijdens de Nieuwjaarsduik breken wij het ijs en zoeken we de warmte op van poppodium dB’s. Overwin je koudwatervrees en ontdek drie opkomende artiesten in een intieme setting. Er zijn optredens van Richard Cejer, Subterranean Street Society en Kinsmit. De entree is zoals altijd gratis.

Richard Cejer - 14.30 uur

Richard Cejer komt uit het Verenigd Koninkrijk, maar woont al een tijdje in Utrecht en deed eerder mee aan de Popronde. De inspiratie voor zijn muziek – uptempo nummers en ballads - haalt hij uit roadtrips door Europa en artiesten als John Mayer, Ed Sheeran en Nick Drake.

Subterranean Street Society - 15.30 uur

Subterranean Street Society bestaat uit 3 nationaliteiten en reisde door heel Europa; dit trio stond afgelopen jaar op de Popronde en komt binnenkort met een live EP. Oprechte en verhalende nummers met een sound die te vergelijken is met Paulo Nutini en Black Rebel Motorcycle Club.

Kinsmit - 16.30 uur

Singer-songwriter Kinsmit put inspiratie uit het werk van de Amerikaanse street-art kunstenaar Jean-Michel Basquiat en deed mee aan de Art Rocks competitie. Hierdoor mocht hij het folky nummer SAMO spelen naast een kunstwerk van zijn inspiratiebron.

Tijdschema:
Het tijdschema voor deze editie is:
14.30 - 15.00 Richard Cejer
15.30 - 16.00 Subterranean Street Society
16.30 - 17.00 Kinsmit

Het café van dB's is de hele dag geopend.