Club 3voor12 Utrecht is onze maandelijkse showcase-avond in dB’s, waarop we opkomende bands uit de regio presenteren. Donderdag 28 februari is de volgende editie. Dan krijg je folk van Yank, Nederlandstalige, vuige, elektronische pop van LE MOTAT en elektronische rock van Conditionals. We beginnen om 20.30 uur en de entree is pay what you want.

Yank

De Turkse multi-instrumentalist Yank brengt een vrolijke melancholie van zoete melodieën en unieke harmonieën ten gehore. Al twee keer speelde hij op Lombok Festival. Yank brengt onder 18m2 Recordings op Soundcloud en Youtube prachtige folkmuziek uit waar je op een zondagmiddag prima mee kan wegdromen.

LE MOTAT

Tato Wesselo is de naam, LE MOTAT is de formatie! Deze band zoekt de grenzen op. Het mooie, het absurde, het gevoelige, het harde; alles komt aan bod in de vorm van catchy pop songs en korte tekstperformances. Muzikaal kan je het typeren als Nederlandstalige, vuige, elektronische pop waar de eigenwijsheid vanaf druipt.

Conditionals

Conditionals is een elektronische rockband, bestaande uit Koen (drums en samples) en Rinze (synths en vocals). Ze delen liefde voor zowel het minimalistische als het bombastische en combineren hun invloeden zoals Mogwai, The Acid, Deftones en Portishead voor een mix van elektronische lagen en een dynamiek tussen luid en stil. Tijdens deze Club-avond wordt de eerste EP Soon gereleased.


Te zien: Club 3voor12 Utrecht februari met Yank, Le Motat en Conditionals, donderdag 28 februari 2019, 20.30 uur @ dB’s, Utrecht.