Club 3voor12 Utrecht is onze maandelijkse showcase-avond in dB’s, waarop we opkomende acts uit de regio presenteren. Op deze editie krijg je Koreaanse indierock van Say Sue Me, Nederlandstalige industrial rock door Lief Dagboek en spoken word rap van KEEK. We beginnen om 20.30 uur en de entree is pay what you want.

Say Sue Me

Say Sue Me is nu al je favoriete indierockband uit Korea. Ze spelen al zalen vol in Korea sinds 2012, maar toen twee jaar terug de debuutplaat een internationale release kreeg ging het echt snel. Na shows te hebben gespeeld op bekende showcase festivals als SXSW en The Great Escape Festival staan ze klaar om ook in Europa door te breken. Het tweede album werd met open armen ontvangen door onder meer Pitchfork, NPR en Stereogum. Een band die je echt niet mag missen!

Lief Dagboek

Bij Lief Dagboek denk je waarschijnlijk aan fragiele singer-songwriter muziek met een dreampop sausje, maar niks is minder waar. Lief Dagboek is wat er gebeurt als je tien jaar lang bebop speelt, daarna singer-songwriter wordt, vervolgens in een existentiële crisis (en de spoken word scene) terechtkomt en uiteindelijk op een dronken avond je muzikale zielsverwant vindt. De Nederlandstalige industrial rockband is geïnspireerd door Johnny Van Doorn, Nine Inch Nails en De Staat. Houd ze stiekem in de gaten.

KEEK

Woordengoochelaar KEEK doet al een tijdje hele mooie dingen met zijn vrienden van Mensen Zeggen Dingen, maar na zijn performance bij de finale van Clash of the Titans waren ook wij helemaal om. De spoken word rapper heeft dan ook al mooie shows weg gegeven op Solar Weekend in 2017 en onlangs nog bij de Jam sessie van Bon Sjef. Met een mixtape op zak en freestyles die je om de oren vliegen is dit een man to watch.

Te zien: Club 3voor12 Utrecht april met Lief Dagboek, Say Sue Me en KEEK, donderdag 25 april 2019, 20.30 uur @ dB’s, Utrecht