Club 3voor12 Utrecht is onze maandelijkse showcase-avond in dB’s, waarop we drie opkomende bands uit de regio presenteren. Op de eerste editie van het nieuwe seizoen krijg je door jazz beïnvloedde pop VALENTINO., psychedelische desert rock van Tapestries en mid-fi pop van Alec Todd. We beginnen om 20.30 uur en de entree is pay what you want.

VALENTINO.

VALENTINO. is de nieuwe band van Stijn Grul. Zelfde formatie, nieuwe sound. Met invloeden van Radiohead en Jeff Buckley speelt Stijn Grul samen met zijn band door jazz beïnvloedde popmuziek. Afgelopen maart kwam de eerste EP onder hun oude naam uit en nu gaan ze verder onder hun nieuwe naam. Verwacht een samensmelting van blazers, rock, pop en jazz!

Tapestries

Tapestries is een psychedelic desert rockband, voortgekomen uit de band Gildor. Inspiratie voor hun muziek wordt geput uit het John Mayer Trio, exotische Afrikaanse vibes en conservatorium jazz. Deze frisse combinatie van stijlen en het feit dat de zanger net terug is van een muzikaal inspirerende reis naar Madagaskar, maakt het meer dan de moeite waard om hun single release bij te wonen tijdens deze Club avond.

Alec Todd

Alec Todd is een Engels Nederlandse songwriter uit Utrecht. In vergelijking met zijn debuut EP The Man in the Hammock gaat Todd met zijn nieuwe tweedelige single ‘A Lone Wolf’s Loneliness’, die invloeden kent van artiesten als Lil Peep, Sparklehorse en Ryan Adams, emotioneel nog meer de diepte in. Eind september werd het eerste deel online gereleased van een tweeluik dat in het najaar in zijn geheel wordt uitgebracht.

LET OP: Eerdere seizoenen startte de avond om 21.15 uur, maar vanaf dit seizoen beginnen we vroeger, namelijk om 20.30 uur. Ben op tijd om niks te missen!

Te zien: Club 3voor12 Utrecht oktober met VALENTINO., Tapestries en Alec Todd, donderdag 25 oktober 2018, 20.30 uur @ dB’s, Utrecht. Entree is op basis van pay what you want.