Ann White, GOYAH en Alcuna Wilds op maart-editie Club 3voor12 Utrecht

De lente in met elektronische popsongs, groovende fusion en ambient trip hop

Redactie 3voor12 Utrecht ,

Donderdag 30 maart is het alweer tijd voor onze maandelijkse showcase-avond Club 3voor12 Utrecht. Deze keer presenteren we opzwepende, elektronische popsongs van Ann White, groovende fusion van GOYAH en ambient trip hop van Alcuna Wilds. De Club is zoals altijd in poppodium annex oefenruimtecomplex dB’s. Bijdrage op basis van Pay What You Want.

Ann White
Sterke female-fronted popsongs met een flinke elektronische invloed. Denk aan termen als opzwepend, energiek en catchy en je hebt een redelijk beeld van Ann White. Toegankelijke muziek en tegelijkertijd een eigen smoel, daar houden we wel van.

 

Kijk en luister:

GOYAH
GOYAH
 (vorig jaar nog te bewonderen onder de naam Bart Hanswijk) is een fusion project van – je raadt het al – Bart Hanswijk. Samen met een band brengt hij instrumentale muziek. Strak in uitvoering en groovend als een malle. Heerlijk om bij weg te dromen.Kijk en luister:

Alcuna Wilds
Dat ambient en melodieus goed samengaan bewijst Alcuna Wilds. Een sterke ritmesectie, dromerige soundscapes en gewoon een erg mooie stem. De afgelopen weken waren ze nog aan het touren in Engeland (en een beetje Duitsland), maar vanavond staan ze met hun ambient trip hop gewoon bij ons op de club.

Kijk en luister:

Te zien: Club 3voor12 Utrecht maart met Ann White, GOYAH en Alcuna Wilds, donderdag 30 maart 2017, 21.00 uur @ dB’s, Utrecht. Entree is gratis, maar we werken met Pay What You Want.