Fotoverslag: Utregse Unie meets Approved Sneakers Market Fotoverslag: Utregse Unie meets Approved Sneakers Market

Dazzeld Sticks hoogtepunt avondprogramma

, Foto’s: Sabrine Baakman

Fotoverslag: Utregse Unie meets Approved Sneakers Market

Dazzeld Sticks hoogtepunt avondprogramma

Foto’s: Sabrine Baakman ,

Op zondag 4 oktober was NUtrecht even het epicentrum van urban culture. Daar vond namelijk de derde editie plaats van festival Utregse Unie met hiphop, bass & beats, street art, skateboarding, lifestyle en meer. Voor deze editie sloeg Utregse Unie de handen ineen met het sneakers & lifestyle evenement Approved Sneakers Market, een jaarlijks evenement dat wordt georganiseerd voor en door sneakerliefhebbers. De twee organisaties bundelden de krachten bij het organiseren van dit indoor urban culture festival.

De vier hallen werden niet alleen gebruikt voor de Approved Sneaker Market maar ook voor contests op een mini skateramp, een grote bar en de watdajel street expo. In de expo-ruimte waren overdag ook dj’s en werd er gebreakdanced: eerst in kleinere groepjes en daarna in één grote battle. Door deze activiteiten, en met name de sneaker markt, was het festival zeker overdag een stuk drukker dan vorig jaar. Tussen 18.30 en 20.30 uur was het wat rustiger, maar daarna kwamen bezoekers weer terug voor een optreden van Dazzled Sticks. Sticks en Tjeerd Bomhof (aka Dazzled Kid) speelden allemaal nieuw materiaal waar ze de afgelopen periode samen aan hebben gewerkt. De show van het tweetal was het hoogtepunt van het avondprogramma. We maakten een fotoverslag van het middag- en avonddeel.


Gezien: Utregse Unie meets Approved Sneakers Market met o.a. Rachel Green, Dusty en Dazzled Sticks, zondag 4 oktober 2015 @ NUtrecht

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht