New-wave, dansbare indie-rock en garage-punk op januari-editie Club 3voor12/Utrecht

Op de line-up: Couleur Café, Close Up en Boner Petit

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

Na de intieme en semi-akoestische Nieuwjaarsduik-editie van begin deze maand staat donderdag 29 januaril de eerste reguliere editie van onze maandelijkse showcase-avond op de agenda. Op het podium van dB’s zie je achtereenvolgens new wave van de jonge band Couleur Café uit Hoorn en dansbare indie-rock van het Utrechtse viertal Close Up en kun je de allereerste live-show meemaken van garage-punkband Boner Petit, met in de gelederen een aantal bekende gezichten uit de Utrechtse muziekscene. Tussen de optredens door draaien de mannen van Big Hare in het café hun favoriete plaatjes. Zoals altijd is de entree bij de Club gratis.

Couleur Café
Gasten uit Hoorn op de club van januari! De jongens van Couleur Café spelen sinds 2013 samen en maken post-punk, shoegaze en new wave geïnspireerd door bands als Slowdive, Joy Division en My Bloody Valentine. De band bracht onlangs zijn eerste EP uit.

Close Up
De jongens van Close Up komen uit Utrecht en kennen elkaar al sinds de basisschool en maken al net zo lang muziek met elkaar. Dansbare indie-rock om precies te zijn. Wat dat precies wil zeggen? Denk aan Two Door Cinema Club, ons eigen Kensington en Phoenix. De in 2013 uitgebrachte single 'Cold War Affair’ is inmiddels bijna 20.000 keer bekeken op YouTube. Onlangs bracht Close Up de single Vixen uit, exclusief te beluisteren op Spotify.

Boner Petit
Boner Petit bestaat uit een aantal bekende gezichten uit de Utrechtse muziekscene. Wie dat zijn verklappen we nog niet, maar neem je oordoppen mee: Boner Petit speelt namelijk rauwe garage-punk. De eerste single 'Space' is afgelopen week in premiere gegaan bij Cortonville.


Te zien: Club 3voor12/Utrecht met Couleur Café, Close Up en Boner Petit, donderdag 29 januari 2015 (21.00 uur) @ dB’s, Utrecht. Entree is gratis, dus wees op tijd om zeker te zijn van een plekje!