My Blue Van en Bodypolitics op 24uur LiveBuild

Line-up 3voor12-instores in Gys en The Village bekend

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

Zaterdagmiddag 7 februari geven de Utrechtse bands My Blue Van en Bodypolitics een 3voor12/Utrecht-instore in The Village Coffee & Music en Gys tijdens de jubilemeditie van 24uur LiveBuild. De instores zijn onderdeel van tientallen Utrechtse initiatieven die dat weekend aandacht vragen voor het goede doel LiveBuild. Na afloop van de instores is er een Pollination-jamsessie in ACU, waar alle muzikanten die een instore hebben gegeven, samen jammen.

Met deze instores zamelt 3voor12/Utrecht geld in voor de organisatie LiveBuild, die de opbrengst gebruikt voor een waterproject in Kameroen. Zowel in restaurant Gys als koffiezaak The Village is daarom een fooienpot aanwezig, waarin je geld kunt doneren aan LiveBuild. 
 
Programma
12.00 – 12.30 uur     My Blue Van - Restaurant Gys    
12.30 – 13.00 uur    Bodypolitics   - The Village Coffee & Music
15.00 – 15.30 uur   My Blue Van - The Village Coffee & Music
16.00 – 16.30 uur     Bodypolitics   - Restaurant Gys

Het Utrechtse Bodypolitics is een transformatie ondergaan: van mysterieuze noisepop naar breekbare, donkere popmuziek. Maar wat onveranderd is gebleven, is de kern: frontman Giuseppe Valenza. Bij zijn recente optreden in Goede Vrijdag toonde Valenza de kracht van het nieuwe Bodypolitics. Tijdens de instores op 7 februari zal hij twee semi-akoestisch optredens geven.

Het bluesrocktrio My Blue Van geeft met de 3voor12/Utrecht-instore een sneak preview van hun nieuwe album Hush, dat zij op 20 februari in EKKO presenteren. De band stond in december nog in de finale van de Grote Prijs van Nederland, waar ze wederom indruk maakten met hun strakke, bluesy muziek.
 
24uur LiveBuild is een initiatief van Stichting LiveBuild. Deze Utrechtse stichting ondersteunt Kameroense dorpen bij het realiseren van schoon drinkwater, sanitaire voorzieningen en goed onderwijs. Meer informatie over 24uur LiveBuild vind je op de speciale 24uur LiveBuild-website.
 

Te zien: 3voor12/Utrecht-instores met My Blue Van en Bodypolitics, zaterdag 7 februari tussen 12.00 - 16.00 uur @ Gys en The Village Coffeee & Music. De entree is gratis maar daar doneer je natuurlijk wel wat voor in de LiveBuild-pot!