Romanovs, Rhinorino en Pocket Knife Army op Club 3voor12/Utrecht Romanovs, Rhinorino en Pocket Knife Army op Club 3voor12/Utrecht

Februari-editie belooft sexy rock 'n roll, een EP-lancering en liefdesbaby

, Tekst: Kelly Leeuwis

Romanovs, Rhinorino en Pocket Knife Army op Club 3voor12/Utrecht

Februari-editie belooft sexy rock 'n roll, een EP-lancering en liefdesbaby

Tekst: Kelly Leeuwis ,

Op de tweede editie Club 3voor12/Utrecht, de maandelijkse showcase-avond in dB’s, treden de bands Rhinorino, Pocket Knife Army en Romanovs op. Tevens lanceert Romanovs tijdens deze editie haar nieuwe EP Crucifixation. Met de Club presenteert het muziekplatform 3voor12/Utrecht nieuwe (Utrechtse) talenten aan het publiek. Traditiegetrouw vindt de – gratis! – Clubavond plaats op de laatste donderdag van de maand: donderdagavond 26 februari dus.

Romanovs

Begonnen als solo-project van voormalig Kids With Guns-bandlid Rinze Voorberg, is garagerockband Romanovs inmiddels uitgegroeid tot driemansformatie. Met de toevoeging van gitarist Bart Doornbusch en drummer Koen Klarenbeek heeft Voorberg een nieuwe EP opgenomen die ze tijdens de Club presenteren: Crucifixation. Romanovs speelt tijdens de Clubavond voor het eerst officieel haar nieuwe muziek in de nieuwe formatie.  

Rhinorino

De band Rhinorino imponeert het publiek met sexy rock ’n rollmuziek. In september 2014 lanceerde de band haar debuut-EP Sexy Thing, waarna de formatie voor onder andere The Mad Trist in het voorprogramma stond. De band, bestaande uit guitarist/zanger Pim van Ham (eerder drummer bij Knobsticker) en drumster Suzanne Muller, heeft inmiddels in Sebastiaan Brussee (ex-The Girls) een vaste bassist gevonden.  

Pocket Knife Army

Het elektronicaduo Pocket Knife Army is slechts een half jaar jong en heeft in die tijd reeds een EP uitgebracht en zat afgelopen maand wederom in de studio. De muziek is een combi van dromerige triphop met opzwependere elektronica: een lieflijker vervolg op The Knife. De twee leden van Pocket Knife Army (Erwin Tuijl en Desirée Coumans) experimenteren op het podium met live elektronica en akoestische instrumenten.  

Te zien: Club 3voor12/Utrecht februari @ dB's, donderdag 26 februari, aanvang 20:30 uur.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht