3voor12/Utrecht tipt, week 52

Nuno Dos Santos, X-mas Drop Out Party, 3e Keesdag en We Vieren Het Toch

Tekst: Willemijn Kranendonk ,

Terwijl de meeste van ons zich volstoppen met kerstkransjes en oliebollen, zijn er ook nog andere dingen te doen dan eten tijdens de laatste week van 2015. U kunt genieten van deep house van DJ Nuno Dos Santos in Ekko, of van de X-Mas Drop Out Party. Wilt u op 27 december de deur uit? Dan kunt u in Tivoli terecht, met keuze tussen 3e Keesdag en We Vieren Het Toch. Laten we 2015 in stijl afsluiten met een paar heerlijke evenementen in Utrecht!

Wie: OPKIKKER PRESENTS: NUNO DOS SANTOS (ALL-NIGHT LONG)
Wat: tech-house
Wanneer:
donderdag 24 december (23.00 uur)
Waar:
EKKO
Schade:
€7

Al tien jaar is deze DJ & Producer in Utrecht te vinden. EKKO heeft dan ook een speciaal plekje in zijn hart veroverd aangezien dat ook is waar het allemaal begon. Zijn muziek is te omschrijven als ritmische, lichte deuntjes waar goed op gedanst kan worden. Perfect voor de deep-houseliefhebbers die de decemberkilo’s eraf willen dansen.

Wie: X-MAS DROP OUT PARTY w/ bFAKE + KUF KNOTZ + DJ’s DNA & FKA
Wat: rap
Wanneer:
zaterdag 26 december (21.00 uur)
Waar: dB’s
Schade: €10

Het Zuid-Afrikaanse Bfake, bestaat uit twee jongens met bakken vol energie. Dit duo heeft al meerdere Utrechtse podia bestegen en vanavond gaan ze los in dB’s. Voor een alternatieve dansavond: the place to be. Deze mannen zijn inmiddels goede bekenden van 3voor12/Utrecht, met onder andere een fotoverslag van de release van hun album eerder dit jaar. 

Wie: 3e Keesdag met Kees van Hondt: Kees in Space
Wat: polkapop
Wanneer:
zondag 27 december (21.30 uur)
Waar: Tivoli Vredenburg
Schade: €13,50

Opblaasdieren en polkapop. De derde Keesdag begint inmiddels een monument te worden binnen de Utrechtse uitgaansscene. Kees van Hondt zal gegarandeerd weer een wild feestje geven in Tivoli, Heeft u zondag nog steeds last van kerststress of -kilo's? Wilt u even weinig nadenken en gewoon hossen? Heeft u een ding voor opblaaskrokodillen en -dolfijnen? Dan is het feestje hier!

Wie: We Vieren het toch
Wat: veelzijdig
Wanneer:
zondag 27 december (20.00 uur)
Waar: Tivoli Vredenburg
Schade: €20


Er is weer een jaartje om. Bijna 2016 en zoveel goede artiesten. Deze avond staat in het teken van terugblikken en meegenomen worden door curators Spinvis en Micha Wertheim. Zij laten je zien en horen wat je niet gemist mag hebben tijdens de laatste dagen van 2015.
Met artiesten als: Arbeid Adelt!, The Leonids, Mario Goossens (Triggerfinger), Vincent Bijlo, Eric Vloeimans, Wieke van der Linden, Alex Roeka, Amos Ben-Tal | OFFprojects, De Hollanders, V.I.B., Maud Vanhauwaert en Arjan Witte.