I'm With Stupid, Lazarus Revival, Moonck en The Brahms naar finale van De Utrecht Popprijs I'm With Stupid, Lazarus Revival, Moonck en The Brahms naar finale van De Utrecht Popprijs

Drie werfkelders aan de Oudegracht wederom locatie voor halve finale

, Tekst: redactie 3voor12/Utrecht / Foto’s: Rob Sneltjes

I'm With Stupid, Lazarus Revival, Moonck en The Brahms naar finale van De Utrecht Popprijs

Drie werfkelders aan de Oudegracht wederom locatie voor halve finale

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht / Foto’s: Rob Sneltjes ,

Zaterdag 13 september werd op drie locaties aan de Utrechtse Oudegracht de halve finale van De Utrecht Popprijs uitgevochten. Net als vorig jaar boden kunsthotel Mary K, cultuurcentrum de Kargadoor en zalencentrum de Witte Vosch een podium aan twaalf bands die een plek in de finale van de Popprijs wilden veroveren. I'm With Stupid, Lazarus Revival, Moonck en The Brahms zijn door de jury uitverkoren voor die finale, die op 2 oktober plaatsvindt in De Helling.

LaVette, The Ame, The Brahms, New Soldado, Mutt Dog County en Dirt-A-Gogo hadden zich voor de halve finale gekwalificeerd door het winnen van lokale bandwedstrijden in de provincie Utrecht. Het deelnemersveld werd aangevuld met drie bands die genomineerd waren door twee Utrechtse popplatforms: I’m With Stupid en Lazarus Revival door Staplab en Thijs Heij door Pollination. Tot slot heeft de organisatie wildcards uitgedeeld aan Camping en Moonck, twee finalisten van de lokale bandwedstrijden. De band The Twist kon niet aan de halve finale deelnemen en werd vervangen door Purple Streetgrass, mede-finalist van bandwedstrijd Het Geheim van Babylon.

Juryleden Roelie van Lingen (o.a. Altersonic, Music Management), Martijn Koolen (muzikant) en Ben Geijtenbeek (muzikant) hebben bepaald dat I'm With Stupid, Lazarus Revival, Moonck en The Brahms op donderdag 2 oktober in De Helling aan mogen treden voor de finale van De Utrecht Popprijs.


Gezien: halve finale De Utrecht Popprijs, zaterdag 13 september 2014 @ de Kargadoor, Mary K hotel en De Witte Vosch

Te zien: finale van De Utrecht Popprijs, donderdag 2 oktober 2014 @ De Helling

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht