3voor12/Utrecht Selecteert: The Virgin Army 3voor12/Utrecht Selecteert: The Virgin Army

Muziek over seks, religie en de dood

, door: Mike van Dooyeweert.

3voor12/Utrecht Selecteert: The Virgin Army

Muziek over seks, religie en de dood

door: Mike van Dooyeweert. ,

Iedere maand zet 3voor12/Utrecht een band in de schijnwerpers in het kader van de Selecteert. Deze maand aanbidden wij The Virgin Army, de band rond singer-songwriter Teije Venema.

Hoewel, de band mag dan op die manier ontstaan zijn, volgens Venama zelf is The Virgin Army inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige band; met niet de minste bandleden: naast zangeres Jonne zijn ook Pim van de Werken en Bart Reinders (Eins Zwei Orchestra; Silence Is Sexy) in de gelederen van de band terug te vinden. Van de Werken heeft ook de debuut-ep van de band geproduceerd, die op 15 november is gepresenteerd.

Religie is één van de belangrijke pijlers in de nummers van The Virgin Army. Daar komt Venema ‘niet onderuit’, gezien zijn achtergrond als voormalig voorganger in de Pinksterbeweging. “Maar we hebben over nummers over seks bijvoorbeeld, of de dood. De Grote Drie.”

Op donderdag 27 maart is The Virgin Army live te bewonderen tijdens Club 3voor12/Utrecht. Tot die tijd volgt 3voor12/Utrecht hen op de voet.

Te zien: Club 3voor12/Utrecht, met o.a. The Virgin Army, 27 maart 2014 @ dB’s, Utrecht. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht