3voor12/Utrecht Selecteert: La Vive

Britpop uit Utrecht

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht / Foto: www.facebook.com/laViveMusic ,

3voor12/Utrecht selecteert iedere maand een veelbelovende act en die zetten we een maand lang in de spotlight. Deze maand is het de beurt aan La Vive, een Utrechtse viermansformatie met Britse invloeden. Uiteraard verzorgen ze tijdens de maandelijkse Club 3voor12/Utrecht een van de optredens in dB's, maar niet voor we ze uitgebreid aan je voorgesteld hebben.

De vier bandleden van La Vive, Jordy Sanger, Emiel de Nennie, Alec Todd en Kenny Satoor de Rootas hebben elkaar leren kennen op de Herman Brood Academie in Utrecht. Hoewel ze allen een verschillende muzikale achtergrond hebben, hebben de bandleden elkaar gevonden in hun ‘britpop uit Utrecht’. De Britse muziekinvloeden zijn inderdaad duidelijk hoorbaar in bijvoorbeeld single The Girl With Flaxen Hair.

Momenteel werkt La Vive aan een EP, die binnenkort uitkomt. Op 27 februari kun je de band alvast live bewonderen tijdens Club 3voor12/Utrecht. En natuurlijk staat La Vive een maand lang in de spotlights als 3vor12/Utrecht Selecteert van februari.

Te zien: La Vive tijdens Club 3voor12/Utrecht, 27 februari 2014 @ dB’s, Utrecht.