True Roman gaat door de house heen op Le Guess Who? Club True Roman gaat door de house heen op Le Guess Who? Club

Dansbare klanken tijdens Club 3voor12/Utrecht

, Tekst: Mike van Dooyeweert

True Roman gaat door de house heen op Le Guess Who? Club

Dansbare klanken tijdens Club 3voor12/Utrecht

Tekst: Mike van Dooyeweert ,

Le Guess Who?, Hollandse Nieuwe en 3voor12/Utrecht slaan op donderdag 28 november de handen weer ineen voor een speciale editie van Club 3voor12/Utrecht. Op die avond zullen vijf acts optreden op de podia in dB’s. Eén van die acts is het Utrechtse True Roman.


Achter True Roman gaat Jurrien Romeijn schuil. De 23-jarige Utrechter draait al sinds zijn vijftiende en is sinds een jaar actief onder de naam True Roman. Zijn edit van 'Ego' van Nicolas Jaar en Theatre Roosevelt werd eerder geselecteerd voor de 37ste editie van de Hollandse Nieuwe sampler. Hoewel hij inmiddels twee edits van nummers van andere artiesten op zijn naam heeft staan, richt True Roman zich momenteel vooral op het maken van originals, zoals hij aan 3voor12/Utrecht Radio uitlegt. "Ik ben op dit moment bezig aan mijn eerste EP, die zich wat meer richt op de House UK stroming, een muziekstijl die je zeker ook in mijn sets kunt terugvinden. De release staat gepland voor het eerste kwartaal van 2014, maar wanneer precies de EP uitkomt, is nog niet bekend." Deze zal in ieder geval uitgebracht worden op het Bmkltsch Rcrds label.

Verwacht op de aankomende Club-editie dus ook zeker een dansbare set van True Roman. "Mijn dj-set gaat door de house heen, van deep house naar wat meer base house. Gewoon lekkere dansmuziek." Ben je al benieuwd? Twijfel dan niet om volgende week donderdag langs dB's te gaan om te dansen op de housie set van True Roman!

Te zien: Club 3voor12/Utrecht, in samenwerking met Hollandse Nieuwe en Le Guess Who? met o.a. Unterwelten, Atlantis, Nouveau Vélo, Twin Shades en True Roman, donderdag 28 november 2013 @ dB’s, Utrecht


 

 

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht