Doe de 3voor12/Utrecht-twist! Doe de 3voor12/Utrecht-twist!

We zoeken schrijvers, eindredacteuren en meer

, Redactie 3voor12/Utrecht

Doe de 3voor12/Utrecht-twist!

We zoeken schrijvers, eindredacteuren en meer

Redactie 3voor12/Utrecht ,

3voor12/Utrecht is overal: al twistend struinen we het muzikale landschap van Utrecht en omgeving af op zoek naar het alternatieve muzieknieuws waar jij graag over leest. We verslaan de lokale optredens die er toe doen. Daarnaast organiseren we elke maand onze eigen Club 3voor12/Utrecht in dB’s!

We zijn altijd op zoek naar schrijvers, eindredacteuren, filmers en meer talentvolle enthousiastelingen! Als je zin hebt om op vrijwillige basis bij te dragen aan ons platform door je aan te sluiten bij onze club, kijk dan vooral even hieronder om te zien welke functies er voor jou beschikbaar zijn.

Als schrijver neem je interviews af, doe je verslag van concerten en festivals, stel je nieuwsberichten op en recenseer je albums. Je hebt een vlotte pen, beschikt over een journalistieke houding, bent goed in het vinden van de originele insteek en schrijft één à twee stukken per maand.

Als eindredacteur bepaal je de uitstraling van 3voor12/Utrecht. Je redigeert zo'n drie stukken per week op stijl, grammatica, spelling en inhoud en zorgt ervoor dat de artikelen online komen te staan.

Ben je een enthousiaste en ondernemende filmer en wil je graag in de praktijk ervaring opdoen? Kom dan ons videoteam versterken! Als filmer registreer je niet alleen optredens en sessies, maar is er ook de mogelijkheid om reportages te maken over Utrechtse bands of muzikanten. Ons videoteam filmt elke maand tijdens Club 3voor12/Utrecht. Er is daarnaast veel ruimte om zelf met ideeën te komen. Ervaring met monteren is een pre. Je hoeft niet over eigen apparatuur te beschikken. 

Het wekelijkse radioprogramma 3voor12/Utrecht Radio zoekt jocks die radio-items kunnen maken, kunnen monteren, prestenteren, interviewen en een mengtafel weten te bedienen. Je hebt de mogelijkheid om je zendtijd zelf in te vullen. We draaien zowel Utrechtse als internationale muziek uit verschillende genres en spelen daarbij in op de actualiteit. Verder zijn er regelmatig studiogasten of bellen we in de uitzending met mensen uit de Utrechtse popscene.

Wij bieden:
• een kans om je talent te laten zien en te ontwikkelen;
• een jong en enthousiast team waar veel plaats is voor eigen inbreng;
• maandelijkse bijeenkomsten, borrels en niet te vergeten Club 3voor12/Utrecht;
• de kans om een netwerk op te bouwen in de muzieksector.

Wij vragen:
• een creatieve, pro-actieve houding;
• enthousiasme, tijd en energie;
• (enige) kennis van de alternatieve muziek in de provincie Utrecht.

Voel jij je aangesproken? Aarzel niet en mail de redactie van 3voor12/Utrecht via info@3voor12utrecht.nl met een korte motivatie waarom je graag wilt meewerken aan 3voor12/Utrecht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht