Win! 2x2 Stukafest passe-partouts Win! 2x2 Stukafest passe-partouts

3voor12/Utrecht geeft ze weg

Win! 2x2 Stukafest passe-partouts

3voor12/Utrecht geeft ze weg

Donderdag 7 februari vindt de vijfde editie van Stukafest Utrecht plaats in twintig studentenkamers. En wij mogen daar 2x2 door de organisatie samengestelde passe-partouts voor weggeven!

Het culturele festival brengt muziek, poëzie, cabaret en literatuur naar verschillende studentenkamers in en rondom de binnenstad. Een klein publiek maakt zo in een intieme setting kennis met gevestigd en aanstormend talent. Dit jaar bestrijkt Stukafest maar liefst 20 studentenkamers met 20 verschillende acts. Van tevoren bepaal je welke route je wilt volgen en welke bands je graag wilt zien in een van de drie rondes.

Wat kun je nou precies winnen bij ons?
De winnaars volgen op 7 februari met hun passe-partout de volgende route:
- Eerst bezoek je de feestelijke opening van Stukafest om 18 uur in het Speelklok Museum (de opening is overigens vrij toegankelijk voor iedereen).
- Dan naar Breaking Ground waar twee korte films vertoond worden. De makers vertellen na afloop over de film en de totstandkoming ervan.
- De volgende stop is een optreden van Kern Revolutionaire Zaken, die hun  plek op het studentenkamerfestival wonnen tijdens de Stukacontest.
- Snel door naar Levi van Huygevoort die een live art performance geeft.
- En je eindigt de avond in Tivoli de Helling op het StukaFiësta de afsluiter van het festival. Het thema: Día de los Muertos, je weet wel Mexico's Day of the Dead.

Wil jij kans maken op deze gezellige avond? Dat kan! Stuur een mail naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl met als titel ‘Ik wil naar Stukafest’. Vergeet ook niet je naam te vermelden. Meedoen kan tot 11.57uur op maandag 4 februari.

Kaartjes kopen kan ook en wel hier.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht