WIN! Vrijkaarten voor Nordic Delight Festival in NUtrecht WIN! Vrijkaarten voor Nordic Delight Festival in NUtrecht

Plús Plattan Urbanear headphones

, Tekst: redactie 3VOOR12/Utrecht

WIN! Vrijkaarten voor Nordic Delight Festival in NUtrecht

Plús Plattan Urbanear headphones

Tekst: redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Op zaterdag 2 maart vindt de eerste editie plaats van het Nordic Delight Festival in NUtrecht. Tijdens dit festival staan Scandinavische muziek en lifestyle centraal. Je kunt je deze dag tegoed doen aan het beste dat Scandinavië te bieden heeft op muzikaal gebied, waaronder Bye Bye Bicycle, Nelson Can en Daniel Norgren.

Daarnaast vind je er onder meer een filmprogramma, stand-upcomedy en een breiworkshop. Naast Scandinavische zullen ook Nederlandse artiesten gastoptredens verzorgen. Maar welke dat zijn, blijft nog even een verrassing.

Wil jij in deze noordelijke expeditie duiken? Mail voor vrijdag 1 maart 11.57 naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl o.v.v. Nordic Delight Festival, vertel hoe je heet, en laat ons weten wat jouw antwoord is op de vraag:

Er zijn mensen die noordelijke gevoelens krijgen van wandelen met in elke hand een stok van koolstofcomposiet. Waar krijg jij noordelijke gevoelens van?

Onder de inzendingen verloten wij twee vrijkaarten voor Nordic Delight Festival. Als klap op de vuurpijl mag jij die dag ook nog eens twee fijne Plattan koptelefoons van Urbanears in ontvangst nemen.

Zeker weten dat je hier heen gaat? Hier kun je gewoon kaartjes kopen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht