Club 3voor12/Utrecht opent muziekjaar met Nieuwjaarsduik

Akoestische sets op de zondagmiddag van our Minor Fall, Soskop en The T.S. Eliot Appreciation Society

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

Club 3voor12/Utrecht laat muziekliefhebbers kennismaken met dat wat nieuw en relevant is binnen de Utrechtse muziekscene. Al enige jaren organiseert de Club begin januari een speciale, muzikale zondagmiddag als onderdeel van de Nieuwjaarsduik, waarbij enkele artiesten een akoestisch optreden verzorgen. Ook komend nieuwjaar is er weer zo’n speciale editie met our Minor Fall, Soskop en The T.S. Eliot Appreciation Society. Kom zondagmiddag 12 januari naar dB’s, laat je betoveren door deze prachtige artiesten en hoor wat Utrecht als muziekstad te bieden heeft. Zoals altijd bij de Club is de entree gratis.

our Minor Fall
our Minor fall is een indiefolk band van nu. Het zestal uit Amsterdam is geïnspireerd door het geluid van bands als Fleet Foxes en Local Natives en wordt daarmee in 2012 opgemerkt door onder andere 3voor12 en 3FM. Een half jaar na het debuut wordt de band tijdens de finale van de Amsterdamse Popprijs 2012 in Paradiso genoemd als een van de leukste acts van het moment. Dat vinden wij ook en zondag 12 januari zie je waarom! 

Soskop
Kleurrijke beats met strakke drums, teksten uit het hart en de garantie voor een feestje. Oscar Kooij is lid van de hiphopformatie OnderOns. Onder zijn alias Soskop staat hij bekend als een gepassioneerd performer met een herkenbare en originele flow. Dj Trevurse begeleidt deze rapper vanachter zijn decks.

The T.S. Eliot Appreciation Society
Achter de originele artiestennaam The T.S. Eliot Appreciation Society gaat de jonge Utrechtse singer-songwriter Tom Gerritsen schuil. Van zijn carrière als artiest maakt hij geen half werk: direct na de middelbare school ging hij naar de Verenigde Staten en reisde daar vervolgens twee jaar al zingend, gitaarspelend en couchsurfend rond. Met het werk van dichter T.S. Eliot en Jason Molina (Songs: Ohia) als inspiratiebronnen is het niet altijd even vrolijk wat Gerritsen brengt, maar wel altijd even indringend. Met zijn prachtige debuutalbum A New History onder de arm gaat hij dB’s hypnotiseren op 12 januari.

Te zien: Club 3voor12/Utrecht Nieuwjaarsduik met our Minor fall, Soskop, The T.S. Eliot Appreciation Society, zondag 12 januari 2014 vanaf 15.00 uur @ dB’s, Utrecht. Entree is gratis, dus wees op tijd om zeker te zijn van een plekje!