Weekagenda week 33

I Am Kloot, Club Rivièra, Mumbai Color Festival afterparty, A Lazy Sunday Afternoon

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

Komend weekend is Lowlands en dat betekent dat het rustig is op de Utrechtse podia. Speciaal voor de thuisblijvers hebben we de agenda’s doorgenomen en nog een aantal interessante shows gevonden om het weekend door te komen.

Wie: I Am Kloot + Wolf in Loveland
Wat: indierock
Wanneer: vrijdag 16 augustus 2013 (19.30 uur)
Waar: Tivoli Oudegracht
Schade: € 18

Waarom:
Begin dit jaar verscheen Let It All In, het zesde album van het Britse trio I Am Kloot. Na de succesvolle voorganger Sky At Night wederom een goed ontvangen album vol indierock met veel akoestische elementen en de fijne stem van voorman John Bramwell. Niet alles is echter rustig: de band laat de teugels ook regelmatig vieren met elektrische uitbarstingen. Voorprogramma is de Rotterdamse folkrockband Wolf in Loveland.

Wat: Club Rivièra
Wie: Pony, SHMLSS, Maarten Pordon
Wanneer: vrijdag 16 augustus 2013 (23.00 uur)
Waar: Tivoli Oudegracht
Schade: € 5 (maar als je voor 00.00 uur aan de kassa staat mag je gratis naar binnen)

Waarom:
Ook deze zomer kun je elke vrijdag terecht in Tivoli Oudegracht voor Club Rivièra, de clubavond die je de festivalsound van 2013 brengt. Je krijgt disco, house, uk garage, electro, maar ook indie, waarbij elke editie door een andere partner wordt gehost. Vanavond is het de beurt aan Tivoli by Night dat Pony, SHMLSS en Maarten Pordon presenteert.

Wat: Mumbai Color festival afterparty
Wie: Arjuna Schiks, Prunk, Daniël Zuur Live, Camiel Daamen, Marcredi & HKM
Wanneer: zaterdag 17 augustus 2013 (23.00 uur)
Waar: HAL16, Archimedeslaan 16
Schade: € 7,50 (vroege vogel), € 10 (normaal ticket)

Waarom:
Het Mumbai Color festival is uitverkocht maar wees niet getreurd, HAL16 heeft de officiële afterparty met Arjuna Schiks, Prunk, Daniël Zuur Live, Camiel Daamen en Marcredi & HKM.

Wat: A Lazy Sunday Afternoon
Wie: Florian Wolff + Jackie Please + R.A.U. e.a.
Wanneer: zondag 18 augustus 2013 (13.00 tot 17.00 uur)
Waar: Park Lepelenburg
Schade: gratis

Waarom:
Op zondag kun je bij A Lazy Sunday Afternoon weer chillen met muziek in Park Lepelenburg. Deze editie onder andere jong talent in de vorm van winnaars van Kunstbende Utrecht. Daarnaast de mooie liedjes van Florian Wolff, die alleen zijn stem, gitaar en loopstation gebruikt. Verder jazzy tunes van de band Jackie Please en een fijne mix van poëzie en singer-songwriter muziek uit Rotterdam, Amsterdam en Utrecht van het collectief R.A.U..