Exclusieve vakantiekiekjes van APRIL

Zomerselecteert selecteert de zomer

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht / Foto’s: Julia Hendriks en Jorn Mathijssen ,

3voor12/Utrecht zit bovenop Utrecht. Of iets beter gezegd: we volgen alle muzikale ontwikkelingen in de provincie nauwgezet en op de voet. Natuurlijk lopen we alle podia en festivals af, maar daarnaast hebben we ook zo onze eigen methoden om jong en nieuw talent op het spoor te komen. Nu de zomer ten einde loopt, de contouren van het nieuwe Club 3voor12/Utrecht-seizoen al voorzichtig aan de horizon opdoemen en de nieuwe 3voor12/Utrecht Selecteert nog heel even op zich laat wachten, grijpen we deze kans aan om één band in het zonnetje te zetten: APRIL. We wisten de hand te leggen op een exclusief foto-album van de band.

APRIL doet wat ‘ie wil, ook in de zomer. Zoals muziek maken, veel muziek maken. In de studio en op het podium. Maar ook: fietsen, langs de grachten struinen, naar het strand en feestvieren. Net als jij en ik, eigenlijk.

3voor12/Utrecht volgde de band door het tumultueuze seizoen en wist de hand te leggen op een exclusief foto-album, met foto’s van en door frontduo Julia Hendriks and Jorn Mathijssen. Hier en daar zie je, als je goed kijkt, ook drummer Tarek Zarroug opduiken. 

Te zien: APRIL tijdens
de Popronde, donderdag 13 september 2012 @ SPRMRKT, Amsterdam