Weekagenda week 46

a balladeer, Fresku en Freez, Anne Soldaat en Kodiaks en Die! Die! Die!

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

Klein experiment. We houden onze tips wat korter dan normaal, jullie hebben immers al genoeg te lezen. Dus om maar meteen ter zake te komen. Wij gaan deze week naar a balladeer, Fresku, Anne Soldaat en Die! Die! Die!, hoewel die laatste technisch gezien volgende week is. Klik en kom een klein beetje meer te weten.

Wie: a balladeer
Wat: singer-songwriter
Wanneer: donderdag 15 november 2012
Waar: Tivoli de Helling (19.30 uur)
Schade: € 11

Waarom: Lees hier ons interview met Marinus en luister meteen naar de nieuwe single van a balladeer hieronder.

Wie: Anne Soldaat + Kodiaks
Wat: ambachtelijke pop
Wanneer: zondag 18 november 2012
Waar: Tivoli de Helling (19.30 uur)
Schade: € 12,50

Waarom:
In september verscheen Anne Soldaat’s tweede soloalbum, simpelweg Anne Soldaat getiteld. Net als de voorganger opgenomen met de Amerikaanse muzikant, songschrijver, producer en multi-talent Jason Falkner (wie haalt hem eens een keer naar Nederland?). Gaan, krijg je geen spijt van. Kodiaks debuteerde tijdens de Club van oktober en was die maand meteen ook maar de Selecteert. Na het optreden in dB’s hebben ze een voorprogramma in EKKO gedaan en nu staan ze in De Helling. Lekker bezig die jongens.

Wie: Die! Die! Die! + The Pikeys
Wat: noise pop/punk
Wanneer: maandag 19 november 2012
Waar: dB’s (21.00 uur)
Schade: € 7, gratis voor Subbacultcha leden

Waarom:
Geen betere manier om al op maandag je werk-/studeerweek te breken in dB’s met de noise/poppunk van het Nieuw Zeelandse Die! Die! Die!. Op de site van dB’s staat maar één ding: "Amazing Live Band!". Need we say more? Voor 7 euro krijg je er de loeiharde ramrock van The Pikeys gewoon bij.