Tweede editie Borrelnoot op 14 juni

Muzikale ontmoetingsplaats in Tivoli Spiegelbar

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

De Spiegelbar van Tivoli vormt donderdagavond 14 juni het decor van de tweede editie van Borrelnoot, dé ontmoetingsplaats voor Utrechtse muziekprofessionals.

Of je nu muzikant of organisator bent, boeker of journalist, manager of programmeur: Borrelnoot is dé plek om nieuwe contacten te leggen, ideeën op te doen en samenwerkingen te smeden. Doelbewust, maar informeel. Het moet tenslotte wel leuk blijven

Aftrap van de avond vormt een door 3voor12/Utrecht aangestuurde paneldiscussie over een actueel thema in de Utrechtse muziekindustrie. Op 14 juni gaan we op zoek naar de muzikale identiteit van Utrecht. Rotterdam is de bakermat van de Nederlandse gabber, Den Haag is de rockstad, maar hoe is Utrecht het best te typeren? Heeft onze stad überhaupt een muzikale identiteit?

Panelleden Pim van de Werken (Silence is Sexy, Eins Zwei Orchestra, The Medics, Jesus & the Christians), Simon Akkermans (C-Mon & Kypski, Kytopia, Bombay Show Pig) en Niels Aalberts (Eerste Hulp bij Plaatopnamen, Friendly Fire, HKU) gaan hierover in discussie, met elkaar én met het publiek.

Op uitnodiging
De uitnodigingen voor deze besloten avond zijn inmiddels verstuurd. Daarnaast zal er via de websites van Tivoli en 3voor12/Utrecht een beperkt aantal plekken beschikbaar komen voor het grote publiek. De aanmelding verloopt via borrelnoot@tivoli.nl. Voor meer informatie verwijzen we je naar borrelnootutrecht.nl. Hier vind je aansprekende columns, informatie over de panelleden, het complete programma (zodra dat definitief bekend is) en kun je ook jouw eigen mening kwijt over de muzikale identiteit van de stad.

Borrelnoot wordt georganiseerd door Tivoli en 3voor12/Utrecht in samenwerking met Staplab. De succesvolle vorige editie vond plaats op 1 december en had als thema ‘De noodzaak tot ondernemen in een door bezuinigingen gedomineerde tijd’. In het panel zaten toen Lodewijk Rondeboom (Stekker/Vers Vermaak), Erik Benders (zakelijk leider Kytopia) en Rense van Kessel (Friendly Fire).

Te Doen: Borrelnoot, 14 juni 2012 @ Spiegelbar Tivoli Oudegracht, Utrecht.