Repeteren met The Mrs. Repeteren met The Mrs.

Aan de wandel met de Selecteert van deze maand

, Tekst & foto's: Harold van de Kamp

Repeteren met The Mrs.

Aan de wandel met de Selecteert van deze maand

Tekst & foto's: Harold van de Kamp ,

Het is donderdag en 3voor12/Utrecht heeft een afspraak met The Mrs. bij de Vechtclub XL, de nieuwe creatieve, culturele broedplaats waar veel ontwerpers, fotografen, kunstenaars en ook muzikanten een plek hebben gevonden. Bij de Vechtclub XL is namelijk ook 'De Bunker' te vinden, een ruimte die is verbouwd tot een oefenruimte voor bands en waar The Mrs. vandaag repeteert.

Om kwart over twee arriveren we bij de Bunker. Laura, gitarist van de band, verwelkomt ons en samen lopen we naar de oefenruimte. Binnen ontmoeten we de andere bandleden, Sjoerd (bas), Karin (zang) en Eveliene (drums). Er wordt nog wat voorgesteld, gepraat en thee gedronken, maar dan gaat The Mrs. toch echt oefenen. En het beukt meteen goed los. Elk nummer wordt nog even kort en goed nabesproken met opmerkingen als "Die ging best aardig, al zeg ik het zelf" en "Op een gegeven moment slijt ie er vanzelf in".

De set waarop The Mrs. oefent duurt een half uur. Daarna is het even ontspannen. We gaan naar buiten en lopen met z'n allen langs het Merwedekanaal. Al wandelend komen we steeds meer te weten over de band. Zo blijkt zangeres Karin de laatste tijd vaak ongeluk aan te trekken. Op een weg waar geen apart voetpad is aangelegd, zorgt dit voor de nodige hilariteit.

Na afloop van de wandeling langs het kanaal gaat The Mrs. weer oefenen. Afgaande op wat we tot nu toe gehoord hebben, gaat dat helemaal goed komen op de aanstaande Club 3voor12/Utrecht, waar The Mrs. als tweede band zal spelen. Benieuwd? Wees dan vooral op tijd aanstaande donderdag bij de eerstvolgende Club.

Te zien: Club 3voor12/Utrecht met Nosoyo, The Mrs., Daily Bread en I Kissed Charles, donderdag 31 mei 2012 @ dB's, Utrecht. De entree is gratis.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht