Programma Le Guess Who? May Day compleet Programma Le Guess Who? May Day compleet

Voorstraat overdag in teken van Le Mini Who?

, Tekst: redactie 3voor12/Utrecht

Programma Le Guess Who? May Day compleet

Voorstraat overdag in teken van Le Mini Who?

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

De laatste twee namen voor Le Guess Who? May Day zijn bekend: Weird Dreams en DJ Fitz. Ook staat het blokkenschema online en is besloten om het concert van Julia Holter volledig seated te maken. Overdag vindt in en rond de Voorstraat de tweede editie van Le Mini Who? plaats.

Eerder meldden we al dat Le Guess Who? na vijf edities dit jaar met een mini-editie komt op zaterdag 26 mei. Het festival vindt plaats in Tivoli, EKKO, ACU, op de Neude en omgeving Voorstraat. Voor het festival waren al bevestigd: Moonface, Bear In Heaven, Sharon van Etten, Nguzunguzu, Willis Earl Beal, Julia Holter, Cloud Nothings, Sleepy Sun, Young Magic, MMOTHS en Girls Names. Het Londense psych-pop kwartet Weird Dreams en DJ Fitz completeren het programma.

Net als bij de november-editie vorig jaar zijn winkels en cafés in en rond de Voorstraat tussen 12.00 en 18.00 uur het podium voor Le Mini Who?, het in 2011 geboren zusje van Le Guess Who?. Tijdens het gratis minifestival, dat wordt georganiseerd in samenwerking met lokale Utrechtse ondernemers en toonaangevende Nederlandse underground labels, zullen meer dan tien artiesten optreden.
 
Ook maakte de organisatie bekend dat het optreden van Julia Holter in de Spiegelbar bovenin Tivoli volledig seated zal zijn. Een stoel reserveren is mogelijk vanaf woensdag 16 mei via info@leguesswho.nl. Het blokkenschema van Le Guess Who? is hier te vinden.
 

Te zien: Le Guess Who? May Day met o.a. Cloud Nothings, Bear In Heaven, Sharon van Etten, Nguzunguzu, Willis Earl Beal, Julia Holter, Sleepy Sun, Moonface e.a. zaterdag 26 mei 2012 @ Tivoli, EKKO, ACU, de Neude en omgeving Voorstraat  

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht