Elevator Sessions: Utrechtse bands in de lift Elevator Sessions: Utrechtse bands in de lift

Bodypolitics, Sur Nilsson, Cosmo V en Kids With Guns op derde Elevator Sessions

, Tekst: Mike van Dooyeweert

Elevator Sessions: Utrechtse bands in de lift

Bodypolitics, Sur Nilsson, Cosmo V en Kids With Guns op derde Elevator Sessions

Tekst: Mike van Dooyeweert ,

De Elevator Sessions zijn terug! Op 8 juni wordt het Utrechtse studentencomplex Tuindorp-West voor de derde keer omgetoverd tot een indoor festivalterrein, waar diverse acts zullen staan in hallen, liften en galerijen. Dit jaar kun je dan ineens tegen Clash-winnaar Guy Corneille, Laura Arkana, T.S. Eliot Appreciation Society of Rauncher Launcher oplopen.

Nieuw dit jaar is ons eigen 3voor12/Utrecht podium, naast het complex. Vanaf 19.00 uur zullen hier Bodypolitics, Cosmo V, Sur Nilsson en Kids With Guns optreden.

De driekoppige indierockband Bodypolitics stond eerder dit jaar in de finale van de Clash of the Titans en wist ook nog eens door te dringen tot de kwartfinales van de Grote Prijs van Nederland. Daarnaast wordt de band inmiddels ook door landelijke media opgepikt. Dat geldt ook voor de indierockers van Sur Nilsson, wiens nummer ‘Lights’ eerder al door 3voor12 werd bestempeld tot Hollandse Nieuwe.

3voor12/Utrecht zette Cosmo V en Kids With Guns eerder al in het zonnetje in de serie van 3voor12/Utrecht Selecteert. Cosmo V is gestart als eenmansproject van Cosmo Luhulima. Live speelt ze met een band. Indieband Kids With Guns ken je wellicht ook van de Popronde, of anders van hun optreden tijdens het God Save The Queen Festival.

Op 8 juni zie je deze en andere bands dus eens niet op een regulier podium, maar in een bijzondere setting. Kijk voor de volledige programma op de website van Elevator Sessions.

Te zien: Elevator Sessions met o.a. Guy Corneille, Laura Arkana, The T.S. Eliot Appreciation Society, Rauncher Launcher, Cosmo V, Kids With Guns, Sur Nilsson en Bodypolitics, vrijdag 8 juni 2012 @ Tuindorp-West, Utrecht

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht